Εκδήλωση προώθησης επενδύσεων για την Shandong Weihai που πραγματοποιήθηκε στο Βέλγιο

Μια online εκδήλωση προώθησης που εισήγαγε επενδυτικό περιβάλλον και επιχειρηματικές ευκαιρίες της πόλης Weihai, επαρχία Shandong της Ανατολικής Κίνας, πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο Βέλγιο από το Εμπορικό Επιμελητήριο της Φλάνδρας-Κίνας (FCCC).

Ο Weihai διαθέτει υγιές περιβάλλον για επενδύσεις και επιχειρηματική ανάπτυξη, δήλωσε ο Gwenn Sonck, εκτελεστικός διευθυντής της FCCC.

Η τελευταία πρόοδος των οκτώ μεγάλων βιομηχανικών συστάδων της Weihai και 10 βιομηχανικών αλυσίδων έχει απεικονιστεί από την άποψη της βιομηχανίας, των επιχειρήσεων, των πολιτικών και των δυνατοτήτων της αγοράς από τον Chen Hui, επικεφαλής εκπρόσωπο της Ευρωπαϊκής Οικονομικής και Εμπορικής Αντιπροσωπείας της Δημοτικής Κυβέρνησης της Weihai.

Το Βέλγιο με έδρα το Bekaert, το οποίο δημιούργησε ένα εργοστάσιο χαλύβδινου καλωδίου στο Weihai το 2004, μοιράστηκε την ιστορία του με την Weihai κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, σημειώνοντας ότι οι ολοκληρωμένες υπηρεσίες που παρέχονται από την Weihai ενίσχυαν την εμπιστοσύνη της εταιρείας να αυξήσει το κεφάλαιο και να επεκτείνει την παραγωγή, βλέποντας την κατασκευή της εγκατάστασης Weihai στο μεγαλύτερο εργοστάσιο χαλύβδινων καλωδίων της ομάδας στον κόσμο.

Το επόμενο έτος θα είναι η 20η επέτειος του εργοστασίου Weihai, δήλωσε ο Adam Touhig, ανώτερος αντιπρόεδρος της Bekaert Rubber Untforcement Asia.

Σημειώνεται ότι το Βέλγιο είναι μία από τις σημαντικές πηγές ξένων επενδύσεων στο Weihai. Η χρήση των βελγικών επενδύσεων αντιπροσωπεύει το 60 % των ευρωπαϊκών επενδύσεων της Weihai. Το Weihai City συνδέεται με την FCCC, με την τελευταία να βοηθήσει την προώθηση και την αναζήτηση συνεργασίας ως “συνεργάτης της πόλης” της Weihai στην Ευρώπη.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *