Η κομητεία της Κίνας στρατολογεί παγκόσμιους μουσικούς για να προωθήσει την κουλτούρα Tulou

Η κομητεία Hua’an στην πόλη Zhangzhou, στην επαρχία Fujian της νοτιοανατολικής Κίνας, ξεκίνησε στις 25 Ιουνίου μια δραστηριότητα στο Πεκίνο για να στρατολογήσει παγκόσμιους μουσικούς που ενδιαφέρονται να προωθήσουν τον πολιτισμό του Tulou, μιας μοναδικής αρχιτεκτονικής κατοικιών στην επαρχία.

Η εκστρατεία ξεκίνησε κατά τη διάρκεια μιας έκθεσης με θέμα την πολιτιστική και τουριστική προώθηση της κομητείας Hua’an, καθώς και διαδικτυακές και δια ζώσης εκθέσεις των επιλεγμένων προϊόντων της κομητείας.

Με τη στρατολόγηση επαγγελματιών μουσικών, συγκροτημάτων και ερμηνευτών για να δημιουργήσουν και να παρουσιάσουν εθελοντικά μουσική ή χορό που ερμηνεύει την κουλτούρα Tulou, η κομητεία επιδιώκει να οργανώσει μια σειρά εκδηλώσεων, όπως φεστιβάλ τέχνης του πολιτισμού Tulou, καθώς και εκθέσεις, συναυλίες και μουσικά φεστιβάλ με μουσική Tulou.

Επιπλέον, εθελοντές που συμμετέχουν στη δημιουργία και την παράσταση μέσω αυτών των εκδηλώσεων, μαζί με παγκόσμιους μουσικούς με σημαντική κοινωνική επιρροή είναι πιθανό να προσκληθούν να υπηρετήσουν ως εκπρόσωποι της κομητείας Hua’an, φέρνοντας την πολιτιστική εικόνα της κομητείας στον κόσμο.

Μέσω αυτών των μέτρων, η κομητεία έχει δεσμευτεί να συγκεντρώσει ταλαντούχους μουσικούς από όλο τον κόσμο και να δημιουργήσει μια παγκόσμια πλατφόρμα επικοινωνίας μουσικής και τεχνών που χαρακτηρίζει την πολιτιστική κληρονομιά, έτσι ώστε να ενισχυθεί η αναγνώριση και η εκτίμηση της τέχνης και της πολιτιστικής κληρονομιάς του Tulou σε παγκόσμιο επίπεδο.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *