Η Phono Solar επιλέχθηκε ως ένας από τους καλύτερους κατασκευαστές ηλιακών πάνελ

Η SolarReviews, ένας μεγάλος ιστότοπος κριτικών καταναλωτών στον κλάδο της ηλιακής ενέργειας, δημοσίευσε πρόσφατα την κατάταξη φωτοβολταϊκών μονάδων των Η.Π.Α. για την αγορά ηλιακών συλλεκτών 2023, επιλέγοντας την κινεζική εταιρεία Phono Solar ως έναν από τους καλύτερους κατασκευαστές ηλιακών πλαισίων του SolarReviews 2023, ανέφερε το China Securities Journal της Xinhua το Σάββατο.

Η SolarReviews έχει αναπτύξει ένα αντικειμενικό σύστημα κατάταξης για την αγορά καταναλωτικών αγαθών φωτοβολταϊκών των ΗΠΑ, αξιολογώντας τα κορυφαία ηλιακά πάνελ στην αγορά κάθε χρόνο, με στόχο να παρέχει στους καταναλωτές μια μακροπρόθεσμη προοπτική για την απόδοση και την αξία της μάρκας ηλιακών πάνελ. Οι μετρήσεις βαθμολόγησης περιλαμβάνουν την απόδοση φωτοβολταϊκών μονάδων, την ποιότητα, την περίοδο εγγύησης, την οικονομική ευρωστία του κατασκευαστή κ.λπ.

Οι επιχειρηματίες πιστεύουν ότι αυτό δείχνει πλήρως την εξαιρετική ποιότητα των κινεζικών προϊόντων ηλιακών εξαρτημάτων.

Η Phono Solar, η οποία ιδρύθηκε το 2008, είναι παγκόσμιος κορυφαίος κατασκευαστής φωτοβολταϊκών προϊόντων υψηλής απόδοσης. Είναι συνδεδεμένη με τον Όμιλο SUMEC, θυγατρική της China National Machinery Industry Corporation Ltd (Sinomach).


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *