Οι κινεζικές αυτοκινητοβιομηχανίες αναφέρουν αύξηση των NEV τον Νοέμβριο

Πολλές κινεζικές μάρκες νέων ενεργειακών οχημάτων (NEV) ανέφεραν αύξηση στις παραδόσεις των αυτοκινήτων τους τον Νοέμβριο, ανέφερε το Economic Information Daily το Σάββατο.

Τον Νοέμβριο, η NETA της Hozon Auto παρέδωσε περίπου 15.100 αυτοκίνητα, σημειώνοντας αύξηση 50,5% σε ετήσια βάση. Η Li Auto παρέδωσε περίπου 15.000 νέα αυτοκίνητα, σημειώνοντας ένα ρεκόρ στην παράδοση ενός μήνα και μια ετήσια αύξηση 11,5% από έτος σε έτος.

Επίσης, σημειώνοντας νέο υψηλό ρεκόρ με αύξηση 30,3% από έτος σε έτος, η NIO ανέφερε μηνιαία παράδοση περίπου 14.200 αυτοκινήτων, ενώ η Xpeng, παρέδωσε 5.811 αυτοκίνητα τον περασμένο μήνα, σημειώνοντας 14% αύξηση από τον Οκτώβριο.

Η επωνυμία ηλεκτρικών οχημάτων της Geely, Zeekr, ανέφερε ότι 11.011 οχήματα του μοντέλου Zeekr 001 παραδόθηκαν τον Νοέμβριο, με τις παραγγελίες να είναι αυξημένες κατά 8,8% από τον Οκτώβριο και 447,3% από την ίδια περίοδο πέρυσι.

Οι εμπειρογνώμονες του κλάδου αναμένουν ότι υπό την υποστήριξη της σχετικής πολιτικής, τα θεμέλια της βιομηχανίας NEV της Κίνας θα συνεχίσουν να βελτιώνονται, προωθώντας τον κλάδο να διατηρήσει ανάπτυξη υψηλής ποιότητας.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *