Ο υδροηλεκτρικός σταθμός στο Νεπάλ που επενδύει ο Όμιλος Shuifa είναι υπό κατασκευή

Σύμφωνα με την Επιτροπή Εποπτείας και Διαχείρισης Περιουσιακών Στοιχείων της επαρχίας Shandong, οι κατασκευαστικές εργασίες του υδροηλεκτρικού έργου Rasuwa Bhotekoshi του Νεπάλ, με πολλαπλές επιφάνειες λειτουργίας, που επενδύθηκαν και κατασκευάστηκαν από την Shuifa Group, βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Ο υδροηλεκτρικός σταθμός Rasuwa Bhotekoshi βρίσκεται στη δεξιά όχθη του Bhote Koshi στο κεντρικό Νεπάλ, περίπου 140 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πρωτεύουσας του Νεπάλ Κατμαντού.

Ο σταθμός ηλεκτροπαραγωγής θα έχει εγκατεστημένη ισχύ 120 MW και σχεδιασμένη μέση ετήσια δυναμικότητα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας 692 εκατομμυρίων kWh, η οποία θα τροφοδοτείται κυρίως στην κεντρική περιοχή του Νεπάλ. Μετά τη θέση σε λειτουργία του σταθμού ηλεκτροπαραγωγής, αναμένεται να πουλάει κατά μέσο όρο 664 εκατομμύρια kWh ηλεκτρικής ενέργειας ετησίως και να δημιουργεί μέσο ετήσιο εισόδημα 39,865 εκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ από τις πωλήσεις ηλεκτρικής ενέργειας.

Ως το μεγαλύτερο έργο υδροηλεκτρικής ενέργειας που κατασκευάστηκε από κινεζική επιχείρηση στο Νεπάλ, το υδροηλεκτρικό έργο Rasuwa Bhotekoshi έχει επιλεγεί ως ένα από τα βασικά έργα στο πλαίσιο Belt and Road.

Η ολοκλήρωση του έργου θα ανακουφίσει σημαντικά την πίεση της ηλεκτρικής ενέργειας στο Νεπάλ, καθώς και θα βοηθήσει την τοπική οικονομική ανάπτυξη και θα βελτιώσει τη διαβίωση των ανθρώπων στην περιοχή Rasuwa.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *