Η κινεζική εταιρεία κλωστοϋφαντουργίας θα επενδύσει 153,8 εκατ ευρώ για την κατασκευή έργου βαφής και φινιρίσματος στο Βιετνάμ

Η κινεζική εταιρεία κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων Zhejiang Xinao Textiles Inc. (Xinao Textiles, 603889.SH) ανακοίνωσε στις 2 Δεκεμβρίου ότι θα δημιουργήσει μια εταιρεία μέσω της εξ ολοκλήρου θυγατρικής της Xinao (Χονγκ Κονγκ) Limited για την κατασκευή ενός 50.000 ατράκτων υψηλής ποιότητας οικολογικού έργου βαφής πενιέ και φινιρίσματος κλωστοϋφαντουργικών νημάτων στο Βιετνάμ, ανέφερε η Shanghai Securities News Sunday.

Το έργο θα έχει συνολική επένδυση που δεν θα υπερβαίνει τα 153,8 εκατ ευρώ και θα καλύπτει συνολική έκταση περίπου 65.000 τετραγωνικών μέτρων. Θα σχηματίσει σταδιακά ετήσια παραγωγική ικανότητα περίπου 6.500 τόνων (μετρικοί τόνοι) πενιέ πλεκτού νήματος μετά την ολοκλήρωση της κατασκευής.

Το έργο θα υλοποιηθεί βήμα-βήμα, με προγραμματισμένη περίοδο κατασκευής πέντε ετών. Η πρώτη φάση θα ξεκινήσει να κατασκευάζεται τον επόμενο χρόνο, και αναμένεται να ολοκληρωθεί και να τεθεί σε παραγωγή το 2025. Η δεύτερη φάση αναμένεται να ολοκληρωθεί και να τεθεί σε παραγωγή το 2027.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *