Τα καταστήματα Starbucks στην ηπειρωτική Κίνα θα φτάσουν τα 9.000 έως το 2025

Ο γίγαντας του καφέ Starbucks ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι ο αριθμός των καταστημάτων του στην ηπειρωτική Κίνα αναμένεται να αυξηθεί σε 9.000 έως το 2025, παρέχοντας 35.000 νέες θέσεις εργασίας για υπαλλήλους.

«Μέσω της έναρξης της ατζέντας ανάπτυξης Starbucks China 2025, επιβεβαιώνουμε την ισχυρή μας εμπιστοσύνη στις προοπτικές και τις ευκαιρίες της κινεζικής αγοράς με συγκεκριμένες δεσμεύσεις και ενέργειες», δήλωσε η Belinda Wong, πρόεδρος της Starbucks China, προσθέτοντας ότι τα Starbucks είναι πλέον περισσότερα ανθεκτικό από ποτέ μετά την πλοήγηση στις προκλήσεις από την έναρξη της πανδημίας COVID-19.

Με μια επένδυση περίπου 1,1 δισεκατομμυρίων γιουάν (περίπου 159 εκατομμύρια ευρώ), ένα δημιουργικό πάρκο καφέ Starbucks στο Kunshan, στην επαρχία Jiangsu της ανατολικής Κίνας, θα ολοκληρωθεί και θα τεθεί σε λειτουργία το καλοκαίρι του 2023.

Η Starbucks αποκάλυψε ότι σχεδιάζει να δημιουργήσει το πρώτο της κέντρο καινοτομίας ψηφιακής τεχνολογίας στην ηπειρωτική Κίνα, για το οποίο η εταιρεία θα δαπανήσει περισσότερα από 1,4 δισεκατομμύρια γιουάν.

Ο αριθμός των καταστημάτων Starbucks στην ηπειρωτική Κίνα έχει αυξηθεί δραματικά την τελευταία δεκαετία και θα φτάσει τα 6.000 μέχρι το τέλος του οικονομικού έτους της εταιρείας, τον Σεπτέμβριο του 2022.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *