Σε εξέλιξη η κατασκευή του έργου διάνοιξης σήραγγας στον ποταμό Yangtze

Η κατασκευή ενός μεγάλης κλίμακας έργου διάνοιξης σήραγγας κάτω από τον ποταμό Yangtze ξεκίνησε την Τετάρτη στην επαρχία Jiangsu της ανατολικής Κίνας, ανακοίνωσε την Πέμπτη η China Railway Construction Corporation Ltd.

Το έργο αποσκοπεί στη δημιουργία μιας μεγάλης διαποτάμιας οδικής σύνδεσης κάτω από τον μεγαλύτερο ποταμό της χώρας, που θα συνδέει την πόλη Nantong με την πόλη Taicang.

Με σχεδιασμένη μέγιστη ταχύτητα 100 km/h και τρεις λωρίδες ανά κατεύθυνση, ο δρόμος ταχείας κυκλοφορίας θα έχει μήκος περίπου 39 km, συμπεριλαμβανομένων 11,2 km κάτω από το ποτάμι.

Ο δρόμος ταχείας κυκλοφορίας έχει προγραμματιστεί να ανοίξει στην κυκλοφορία το 2028 και θα είναι ένα έργο σήμα κατατεθέν που υιοθετεί εξελιγμένες τεχνικές ασπίδας διάνοιξης σήραγγας, υδατοαπωθητικού και πυροπροστασίας, δήλωσε ο Zhang Di, ο επικεφαλής σχεδιαστής.

Μετά την ολοκλήρωση, η σήραγγα θα συμβάλει στην προώθηση της ολοκληρωμένης περιφερειακής ανάπτυξης του Δέλτα του ποταμού Yangtze και θα βελτιώσει περαιτέρω τα οδικά δίκτυα στην περιοχή.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *