Η κινεζική κατασκευή συμβάλλει στη σταθεροποίηση της παγκόσμιας αλυσίδας εφοδιασμού

Μεταξύ των προϊόντων που εκτίθενται στη συνεχιζόμενη παγκόσμια σύμβαση παραγωγής του 2022, ένα κόκκινο μη επανδρωμένο ελικόπτερο έχει τραβήξει την προσοχή πολλών επισκεπτών.

Η έκθεση άνοιξε την Τρίτη στο Hefei, την πρωτεύουσα της επαρχίας Anhui στην Ανατολική Κίνα, και παρουσιάζει τα τελευταία προϊόντα, τεχνολογίες και εφαρμογές στον τομέα της μεταποίησης. Θέμα “Δημιουργία ενός όμορφου κόσμου μέσω της κατασκευής”, η τετραήμερη έκθεση διαθέτει σχεδόν 40 εκδηλώσεις, συμπεριλαμβανομένων εκθέσεων και σεμιναρίων.

“Το μη επανδρωμένο ελικόπτερο έχει μέγιστο βάρος απογείωσης 600 κιλών και ταχύτητα πλεύσης 120 χιλιομέτρων την ώρα”, δήλωσε ο Yan Jinliang από τον όμιλο Anhui Yingliu, τον κατασκευαστή του ελικοπτέρου. “Έχει σχεδιαστεί για να πραγματοποιεί αποστολές όπως η παράδοση αγαθών σε δύσβατο έδαφος, έλεγχο δασικών πυρκαγιών και περιπολίες γραμμής ηλεκτρικής ενέργειας”.

Εκτός από τους κινητήρες αεροσκαφών κατασκευής, η εταιρεία παράγει επίσης βαλβίδες, πτερωτές, εκτροπείς γεώτρησης και άλλα βασικά εξαρτήματα που χρησιμοποιούνται στον εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας για τη θαλάσσια μηχανική, τη διάτρηση πετρελαίου και φυσικού αερίου, την εξόρυξη και τη μεταφορά.

“Τα βασικά προϊόντα μας έχουν πωληθεί σε περισσότερους από 100 πελάτες σε περίπου 40 χώρες, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών, της Βρετανίας, της Γερμανίας και των Κάτω Χωρών, με αξία εξαγωγής περίπου 1,5 δις γιουάν (215,7 εκατομμύρια ευρώ) ετησίως”, δήλωσε ο Yan.

Η διατήρηση της σταθερότητας των παγκόσμιων βιομηχανικών και αλυσίδων εφοδιασμού αποτελεί ζωτική εγγύηση για την προώθηση της ανάπτυξης της παγκόσμιας οικονομίας και εξυπηρετεί τα κοινά συμφέροντα όλων.

Η Κίνα λαμβάνει συγκεκριμένες ενέργειες για να εμβαθύνει τη διεθνή συνεργασία σε βιομηχανικές και εφοδιαστικές αλυσίδες και να διασφαλίσει ότι οι άνθρωποι όλων των χωρών μοιράζονται τους καρπούς ανάπτυξης.

Η CRRC Puzhen Alstom Transportation Systems Limited έχει φέρει το μονοπάτι του Straddle-Type Monorail Train προς την Παγκόσμια Σύμβαση Παραγωγής.

Χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά, στο ίδιο μονοπάτι τρένο δοκιμάζεται στη ροζ γραμμή στην πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης Μπανγκόκ και αναμένεται να λειτουργήσει το επόμενο έτος. Το 2017, η εταιρεία υπέγραψε σύμβαση με την Μπανγκόκ για την παροχή 288 αμαξοστοιχιών για τις κίτρινες και ροζ γραμμές της πόλης. Τα τρένα έχουν σχεδιαστεί με τεχνολογία χωρίς οδηγό.

“Σε σύγκριση με το μετρό, το Monorail είναι πιο ήσυχο, πιο προσαρμόσιμο και φθηνότερο για την κατασκευή του με φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο.

Ιδρύθηκε το 2014, η εταιρεία διαθέτει ετήσια παραγωγική ικανότητα 200 μονοοικονομικών τύπου Straddle και 100 αυτοματοποιημένων μεταφορών. Τα προϊόντα της έχουν εξαχθεί σε χώρες όπως η Ταϊλάνδη, η Αίγυπτος, η Βραζιλία και η Σιγκαπούρη.

“Η παγκόσμια οικονομία αντιμετωπίζει μεγαλύτερους κινδύνους και αβεβαιότητες. Η κατοχή της παγκόσμιας σύμβασης παραγωγής σε αυτή την κρίσιμη στιγμή παρέχει στην παγκόσμια οικονομία μια πλατφόρμα για την εμβάθυνση των ανταλλαγών και την επιδίωξη της συνεργασίας”, δήλωσε ο Christian Wulff, παγκόσμιος πρόεδρος της παγκόσμιας συμμαχίας των ΜΜΕ στην τελετή έναρξης της σύμβασης.

Περισσότεροι από 640 επιχειρήσεις παρουσιάζουν προϊόντα στη σύμβαση και 568 έργα με συνολική επένδυση 367,7 δις γιουάν αναμένεται να υπογραφούν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, σύμφωνα με τον διοργανωτή.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.