Η Κίνα ετοιμάζεται να ξεκινήσει την εβδομάδα μαζικής επιχειρηματικότητας και καινοτομίας

Η Κίνα θα πραγματοποιήσει μια εθνική εβδομάδα μαζικής επιχειρηματικότητας και καινοτομίας από τις 15 έως τις 21 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με την κυβέρνηση της πόλης Hefei στην επαρχία Anhui της ανατολικής Κίνας, τον κύριο χώρο της φετινής εκδήλωσης.

Με θέμα “Η καινοτομία ωθεί τη ζωτικότητα, η επιχειρηματικότητα δημιουργεί απασχόληση”, η ετήσια εκδήλωση θα δει σχεδόν 1.000 δραστηριότητες σε όλη τη χώρα, τόσο διαδικτυακά όσο και δια ζώσης, για την προβολή των επιτευγμάτων στη μαζική επιχειρηματικότητα και την καινοτομία.

Πάνω από 160 τυπικά έργα επιλεγμένα από όλο το έθνος θα παρουσιαστούν στο Hefei, σε μια προσπάθεια να παρασχεθεί μια πλατφόρμα προβολής για τους επιχειρηματίες και να δημιουργηθεί ένα ευνοϊκό επιχειρηματικό περιβάλλον για την επιχειρηματικότητα και την καινοτομία.

Σύνοδοι κορυφής που σχετίζονται με την επιχειρηματικότητα υψηλής ποιότητας, την καινοτομία και τις επενδύσεις θα πραγματοποιηθούν επίσης στο Hefei, παράλληλα με εκδηλώσεις ζωντανής ροής.

Η Hefei βελτιστοποιεί το επιχειρηματικό της περιβάλλον για την επιχειρηματικότητα και την καινοτομία τα τελευταία χρόνια. Η πόλη φιλοξενεί επίσης 4.578 επιχειρήσεις υψηλής τεχνολογίας σε εθνικό επίπεδο.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.