Έργα αξίας δισεκατομμυρίων υπογράφηκαν στη Kunshan της China κατά τη διάρκεια συνεδρίου

Ένα συνέδριο για την ανάπτυξη της αναδυόμενης βιομηχανίας πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στη Kunshan, για τον εορτασμό της 30ης επετείου της ζώνης οικονομικής και τεχνολογικής ανάπτυξης (ETDZ) κατά τη διάρκεια του οποίου υπογράφηκαν, ξεκίνησαν και ολοκληρώθηκαν έργα δισεκατομμυρίων.

Τριάντα τρία έργα με συνολική επένδυση άνω των 50 δισεκατομμυρίων γιουάν (περίπου 7,18 δισεκατομμύρια ευρώ) υπογράφηκαν στην πόλη Kunshan στην επαρχία Jiangsu της ανατολικής Κίνας, που καλύπτουν τομείς της ψηφιακής οικονομίας, της έξυπνης κατασκευής και της νέας ενέργειας. Εν τω μεταξύ, συνολικά 45 έργα ξεκίνησαν επίσημα και 46 έργα ολοκληρώθηκαν, σύμφωνα με τον διοργανωτή της εκδήλωσης.

Επιπλέον, δύο νέες πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένης της βάσης Kunshan στο χρηματιστήριο του Πεκίνου και του κέντρου επώασης μικρομεσαίων επιχειρήσεων Kunshan, αποκαλύφθηκαν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Η Kunshan είναι πρωτοπόρος στο άνοιγμα της Κίνας. Εγκρίθηκε ως ζώνη οικονομικής και τεχνολογικής ανάπτυξης σε επίπεδο κράτους από το Κρατικό Συμβούλιο της χώρας το 1992, η Kunshan έχει προσελκύσει ξένες επενδύσεις άνω των 43 δισεκατομμυρίων ευρώ από 51 χώρες και περιοχές, σε περισσότερα από 2.700 έργα. Υπάρχουν 52 επιχειρήσεις του Global Fortune 500 που δημιουργούν εργοστάσια στη Kunshan.

Το 2021, η Kunshan κατέγραψε περιφερειακό ακαθάριστο εγχώριο προϊόν (ΑΕΠ) 474,81 δισεκατομμυρίων γιουάν, κατέγραψε πάνω από 1 τρισεκατομμύριο γιουάν συνολικής παραγωγής από βιομηχανικές επιχειρήσεις πάνω από το καθορισμένο μέγεθος και είδε συνολικές εξαγωγές και εισαγωγές αξίας 106,6 δισεκατομμυρίων ευρώ, με τον αριθμό του εξωτερικού εμπορίου κατατάσσοντας την πρώτη μεταξύ των πόλεων της Κίνας σε επίπεδο νομού.

Τα επιτεύγματα έγιναν χάρη στις προσπάθειες της Kunshan για τη βελτιστοποίηση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος. Έχει αναπτύξει νέες πολιτικές για τέσσερα συναπτά έτη για τη βελτίωση του επιχειρηματικού κλίματος.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *