Επιτεύχθηκε 1,95 δις γιουάν επιδιωκόμενης συνεργασίας στην έκθεση τουρισμού Κίνας-ASEAN Expo 2022

Η έκθεση τουρισμού 2022 China-ASEAN Expo Tourism ολοκληρώθηκε την Τετάρτη στο Guilin, στην αυτόνομη περιοχή Guangxi Zhuang της νότιας Κίνας, με 1,95 δις γιουάν (περίπου 275,04 εκατομμύρια ευρώ) σκοπούμενη συνεργασία που επιτεύχθηκε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ανέφερε η Guangxi Daily.

Η φετινή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε τόσο διαδικτυακά όσο και δια ζώσης. Χωρισμένη σε επτά εκθεσιακά περίπτερα που φιλοξενούν περισσότερα από 1.700 περίπτερα, η δια ζώσης έκθεση κάλυψε συνολική έκταση 25.000 τετραγωνικών μέτρων. Με τα πολιτιστικά και τουριστικά χαρακτηριστικά των μελών της Περιφερειακής Συνολικής Οικονομικής Συνεργασίας (RCEP), δημιουργήθηκε φέτος ένα ειδικό περίπτερο με θέμα το RCEP.

Η εκδήλωση προσέλκυσε εταιρείες και ιδρύματα από περίπου 50 χώρες και περιοχές, συμπεριλαμβανομένων των 10 κρατών μελών της Ένωσης Εθνών της Νοτιοανατολικής Ασίας (ASEAN). Πάνω από 300 εκθέτες συμμετείχαν στην εκδήλωση, με πάνω από 260 ειδικούς αγοραστές προσκεκλημένους στην έκθεση.

Η διαδικτυακή έκθεση παρουσίασε μια πλατφόρμα προβολής που επιτρέπει στους διοργανωτές, τους εκθέτες και τους αγοραστές να συντονιστούν μέσω ζωντανής ροής, φωτογραφιών cloud, VR και άλλων τεχνολογιών, παρέχοντας στους επισκέπτες νέα εμπειρία διαδικτυακής συμμετοχής.

Η εκδήλωση καλύπτει διάφορους τομείς της βιομηχανίας του πολιτιστικού τουρισμού, δηλαδή τον έξυπνο τουρισμό, τον τουρισμό πολιτιστικής κληρονομιάς, την κατανάλωση πολιτιστικού τουρισμού και ούτω καθεξής. Περισσότερες από δέκα συμπληρωματικές δραστηριότητες πραγματοποιήθηκαν επίσης κατά τη διάρκεια της έκθεσης, συμπεριλαμβανομένων πολλαπλών φόρουμ και συζητήσεων στρογγυλής τραπέζης με θέματα όπως η ανάκαμψη της τουριστικής βιομηχανίας, η υποστήριξη της αναζωογόνησης της υπαίθρου με τον πολιτιστικό τουρισμό, η ολοκληρωμένη ανάπτυξη των μετεωρολογικών και πολιτιστικών βιομηχανιών τουρισμού, μεταξύ άλλων.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.