Το λιμάνι Ceke στην Εσωτερική Μογγολία παρουσιάζει αύξηση των εισαγωγών άνθρακα

Το λιμάνι Ceke, ένα συνοριακό λιμάνι που βρίσκεται στο Ejina Banner της Alxa League στην Αυτόνομη Περιοχή της Εσωτερικής Μογγολίας της βόρειας Κίνας, σημείωσε αύξηση των εισαγωγών άνθρακα σε περισσότερους από ένα εκατομμύριο τόνους από την επανέναρξη του εκτελωνισμού στις 25 Μαΐου, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές της Alxa League.

Την Τρίτη, ημιρυμουλκούμενα φορτωμένα με κάρβουνο περνούσαν το ένα μετά το άλλο από τα κανάλια βαρέων οχημάτων του λιμανιού και με την υιοθέτηση της μεταφοράς ανύψωσης εμπορευματοκιβωτίων, πραγματοποιείται πλήρης διαδικασία μεταφοράς φορτίου χωρίς επαφή για οχήματα που μεταφέρουν εμπορεύματα από την Κίνα και τη Μογγολία.

Μέχρι τώρα, ο ημερήσιος όγκος φορτίου του λιμανιού Ceke, μιας σημαντικής εμπορικής δίοδος μεταξύ Κίνας και Μογγολίας, έχει αυξηθεί σε 31.300 τόνους, με πιο αποτελεσματικό, ομαλότερο και ασφαλέστερο εκτελωνισμό.

Επί του παρόντος, υπάρχουν έλεγχοι κατά την άφιξη και γρήγορος εκτελωνισμός για την είσοδο και την έξοδο φορτηγών οχημάτων στο λιμάνι, των οποίων ο σταθμός επιθεώρησης κατέβαλε πολλές προσπάθειες για να επισπεύσει τη διαδικασία εκτελωνισμού επιλύοντας τα σημεία συμφόρησης.

Για παράδειγμα, ο σταθμός επιθεώρησης εισόδου και εξόδου Ceke ξεκίνησε εκ των προτέρων αρχειοθέτηση και επαλήθευση πληροφοριών προσωπικού, έλεγχο και συλλογή πιστοποιητικών εισόδου και εξόδου μέσω ηλεκτρονικού φακού και άλλα μέτρα διευκόλυνσης για να διασφαλιστεί η επιθεώρηση κατά την άφιξη και την αναχώρηση μετά την υπηρεσία επιθεώρησης στο λιμάνι.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.