Το ηλεκτρονικό εμπόριο ζωντανής ροής δίνει νέα ώθηση για την αναζωογόνηση της υπαίθρου στο Alashan

Το ηλεκτρονικό εμπόριο με ζωντανή ροή γίνεται γρήγορα μια νέα κινητήρια δύναμη για την αναζωογόνηση της υπαίθρου στο Alashan, στην Αυτόνομη Περιοχή της Εσωτερικής Μογγολίας της βόρειας Κίνας.

Μια εκδήλωση ηλεκτρονικού εμπορίου με ζωντανή ροή με σπάνιες πέτρες πραγματοποιήθηκε στην πόλη. Η εκδήλωση βοήθησε τους τοπικούς βοσκούς στο Alashan να πουλήσουν τις σπάνιες πέτρες τους σε καταναλωτές σε όλη τη χώρα. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πωλήθηκαν προϊόντα αξίας περίπου 600.000 γιουάν.

Μέχρι τώρα, το Alashan League έχει δημιουργήσει τέσσερις επιχειρηματικές βάσεις ζωντανής ροής και έχει προσπαθήσει να καθοδηγήσει ενεργά τις τοπικές πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου ζωντανής ροής και τα άτομα να διεξάγουν δραστηριότητες ζωντανής ροής σε μια προσπάθεια να φέρει τους καταναλωτές ακόμη πιο κοντά στα ειδικά προϊόντα της Alahan με τοπικά χαρακτηριστικά προϊόντα.

Συνολικά 16 επιχειρήσεις έχουν εγκατασταθεί στις βάσεις του ηλεκτρονικού εμπορίου ζωντανής ροής, με τις συνολικές συναλλαγές δικτύου να ανέρχονται σε 653 εκατομμύρια γιουάν το πρώτο εξάμηνο του 2022.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.