Το θέρετρο της Κίνας Hainan εγκαινιάζει κέντρο προώθησης ιταλικού σχεδιασμού

Το Κέντρο Διασυνοριακής Προώθησης Ιταλικού Σχεδιασμού Haikou ξεκίνησε επίσημα την Τετάρτη στο Haikou, πρωτεύουσα της επαρχίας Hainan της νότιας τροπικής νήσου της Κίνας.

Το κέντρο αποτελεί μέρος των δραστηριοτήτων της χώρας-εταίρου της πρώτης Εβδομάδας Σχεδίου Hainan, μιας δημόσιας πλατφόρμας για καινοτόμο σχεδιασμό, σύμφωνα με τον Sun Qun, πρόεδρο της Hainan Design Week Co., Ltd.

«Η εκδήλωση της εβδομάδας σχεδιασμού στοχεύει να καλύψει ολόκληρο το νησί όλο το χρόνο», είπε η Sun. «Ελπίζουμε επίσης να δημιουργήσουμε ένα μακροπρόθεσμο εκθεσιακό πρόγραμμα και να συνδέσουμε ενεργά την εκδήλωση με ευρωπαϊκές χώρες».

Σύμφωνα με τη Sun, η περιοχή Marche της Ιταλίας είναι ο πρώτος επίσημος κυβερνητικός εταίρος του Κέντρου Διασυνοριακής Προώθησης Ιταλικού Σχεδιασμού Haikou.

«Ως διάσημος κόμβος σχεδιασμού, η Marche είναι το κέντρο του «Made in Italy». Στο μέλλον, η Εβδομάδα Σχεδιασμού του Hainan αναμένεται να φέρει περισσότερους διεθνείς πόρους στο νησί και να προωθήσει την παγκόσμια συνεργασία στον κλάδο του σχεδιασμού, ενώ θα υποστηρίξει την δημιουργία του Hainan ως ένα διεθνές νησί σχεδιασμού», είπε η Sun.

Ο Massimo Bagnasco, Διευθύνων Σύμβουλος και ιδρυτής της China Europe Carbon Neutral Technology Co., Ltd., δήλωσε ότι η εκδήλωση σηματοδοτεί ένα νέο βήμα για την ενίσχυση της σχέσης μεταξύ Κίνας και Ιταλίας σε πολλούς τομείς.

«Από τότε που το Hainan άρχισε να εξερευνά την κατασκευή λιμένων ελεύθερων συναλλαγών και στοχεύει να γίνει ένα διεθνές νησί σχεδιασμού, οι βιομηχανίες σχεδιασμού έχουν αναπτυχθεί στην επαρχία», δήλωσε ο Hu Bo, αξιωματούχος του επαρχιακού τμήματος βιομηχανίας και τεχνολογίας πληροφοριών.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *