Το πρώτο κατάστημα Tesla στη Β. Κίνα ανοίγει στο Hohhot

Το κέντρο Hohhot Tesla, το πρώτο κατάστημα της αυτοκινητοβιομηχανίας των ΗΠΑ στην Αυτόνομη Περιφέρεια της Εσωτερικής Μογγολίας της βόρειας Κίνας, άνοιξε του την Τετάρτη στην πρωτεύουσα της περιοχής Hohhot.

Ως άλλο ένα σημαντικό βήμα για την Tesla, η εταιρεία προσβλέπει στην αυξανόμενη παραγωγή για νέα ενεργειακά οχήματα (NEV) στην Εσωτερική Μογγολία και θα ανταποκριθεί γρήγορα στις ανάγκες των τοπικών ιδιοκτητών Tesla με μοντέλο άμεσης πώλησης και καινοτόμο σύστημα εξυπηρέτησης, αναφέρει η China Securities Journal, με πηγή την εταιρεία όπως αναφέρει.

Το επόμενο βήμα, η εταιρεία θα αναπτύξει περαιτέρω και θα επεκτείνει το δίκτυο φόρτισής της στην Εσωτερική Μογγολία για να βοηθήσει καλύτερα τους ιδιοκτήτες κατά τη διάρκεια ταξιδιών μεταξύ των πόλεων, σημείωσε η πηγή.

Η Tesla έχει κατασκευάσει μέχρι στιγμής οκτώ σταθμούς υπερφόρτισης, 56 υπερσυμπιεστές, 13 τοποθεσίες φόρτισης προορισμών και 23 φορτιστές προορισμού σε πόλεις σε όλη την Εσωτερική Μογγολία, όπως το Hohhot, το Baotou και το Erdos.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *