Η CRRC Sifang America παραδίδει την πρώτη παρτίδα σιδηροδρομικών αυτοκινήτων στο Σικάγο

Συγκεντρώθηκε από την China Railway Rolling Stock Corporation (CRRC) Sifang America Incorporated, η πρώτη παρτίδα σιδηροδρομικών βαγονιών της σειράς 7000 και παραδόθηκε στο Chicago Transit Authority CTA Rail Skokie Maintenance Facility στις 6 Ιουνίου, σηματοδοτώντας το έργο που εισέρχεται επίσημα στο στάδιο της μαζικής παράδοσης, ανέφερε το Chinanews.com την Τρίτη.

Το CRRC Sifang America κέρδισε 1,3 δισεκατομμύρια ΗΠΑ με τη σύμβαση δολαρίων που έκανε το 2016 για την προμήθεια 846 αυτοκινηταμαξών της σειράς 7000 στην CTA. Είναι η μεγαλύτερης κλίμακας αγορά σιδηροδρομικών αυτοκινήτων στην ιστορία του Σικάγο και επίσης σημειώνει ρεκόρ για οχήματα του μετρό που εξάγονται από κινεζικές επιχειρήσεις σε ανεπτυγμένες χώρες.

Τα οχήματα νέας γενιάς είναι εξοπλισμένα με πολλές νέες τεχνολογίες, όπως βελτιωμένο ενεργό σύστημα ανάρτησης οχημάτων, νέα τεχνολογία ευφυούς ανίχνευσης υπερήχων με πλατφόρμα υψηλής ευκρίνειας κ.λπ.

Επιπλέον, οι σιδηροδρομικές αυτοκινητάμαξες υιοθετούν σύστημα ελέγχου Ethernet σε πραγματικό χρόνο, το οποίο έχει ισχυρότερες δυνατότητες μετάδοσης δικτύου και επεξεργασίας δεδομένων, και θα βελτιώσει τον έξυπνο χειρισμό της διάγνωσης και λειτουργίας και συντήρησης σφαλμάτων. Επιπλέον, οι αυτοκινητάμαξες υιοθετούν μια σειρά από στοχευμένα σχέδια, τα οποία μπορούν να προσαρμοστούν σε ακραίες καιρικές συνθήκες, ώστε να ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες του σύνθετου περιβάλλοντος λειτουργίας διαδρομής στο Σικάγο.

Εκτός από την πρώτη παρτίδα των βαγονιών που θα παραδοθούν αυτόν τον μήνα, οι υπόλοιπες θα κατασκευαστούν και θα παραδοθούν σε παρτίδες σύμφωνα με τις επιχειρησιακές ανάγκες το επόμενο διάστημα. Μετά την παράδοση, αυτές οι νέες αυτοκινητάμαξες της σειράς 7000 θα τεθούν σε λειτουργία σε οκτώ γραμμές του μετρό στο Σικάγο, παρέχοντας στους ντόπιους μεταφορικές υπηρεσίες υψηλότερης ποιότητας.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *