Το TBEA Xinjiang Sunoasis επιταχύνει την ανάπτυξη νέων ενεργειακών προγραμμάτων

Η TBEA Co., Ltd. ανακοίνωσε αργά την Πέμπτη τέσσερα νέα ενεργειακά έργα με επένδυση συνολικού ύψους 2,375 δισεκατομμυρίων γιουάν για την επιτάχυνση της ανάπτυξης νέας ενέργειας.

Η TBEA Xinjiang Sunoasis Co., Ltd, στην οποία η TBEA έχει μερίδιο ελέγχου, σκέφτεται να δαπανήσει περίπου 507 εκατομμύρια γιουάν, 521 εκατομμύρια γιουάν, 540 εκατομμύρια γιουάν και 807 εκατομμύρια γιουάν, αντίστοιχα, για την κατασκευή έργου αποθήκευσης ηλιακής ενέργειας 100 MW στο Shache κομητεία της αυτόνομης περιοχής Xinjiang Uygur της βορειοδυτικής Κίνας, έργο αποθήκευσης ηλιακής ενέργειας 100 MW στην κομητεία Keping της Xinjiang, έργο 100 MW φωτοβολταϊκών στο Dunhuang της επαρχίας Gansu της βορειοδυτικής Κίνας, καθώς και ένα έργο αιολικής ενέργειας 100 MW στο χωριό Jingtan της κεντρικής Province της Κίνας, δήλωσε ο Thubei σε μια ανακοίνωση στο Χρηματιστήριο της Σαγκάης.

Όπως σημειώνεται, η επένδυση θα χρηματοδοτηθεί μέσω αύξησης κεφαλαίου σε αντίστοιχους επενδυτές από την TBEA Xinjiang Sunoasis, καθώς και τραπεζικά δάνεια και άλλα.


Give a Like for My Favorite China's Brands

BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.