Ολοκληρώθηκε το σύγχρονο αλγερινό natatorium που υποστηρίζεται από το MCC

Κατασκευασμένο από την China Metallurgical 22nd Group Corporation (MCC22 Group), η εξωτερική και εσωτερική πισίνα Oran Multifunctional Sports Centre natatorium έγινε αποδεκτή από Αλγερινούς αξιωματούχους και ειδικούς στις 18 Απριλίου και 9 Μαΐου αντίστοιχα, γεγονός που σηματοδοτεί ότι το natatorium είναι κατάλληλο για διεθνείς αγώνες. Το Chinanews.com επικαλούμενο δήλωση της εταιρείας την Πέμπτη.

Το natatorium καλύπτει μια συνολική έκταση κατασκευής 17.000 τετραγωνικών μέτρων, με μία εσωτερική και μία εξωτερική τυπική πισίνα αγώνων και μία εσωτερική πισίνα προπόνησης. Οι πισίνες υιοθετούν τη συνδυασμένη δομή του πυθμένα από σκυρόδεμα και του τοίχου από ανοξείδωτο χάλυβα και ο Όμιλος MCC22 αναλαμβάνει την κατασκευή σκυροδέματος, την εγκατάσταση τοίχων, τις εργασίες συγκόλλησης PVC κ.λπ., δήλωσε ο Zhang Leyu, διευθυντής του έργου.

Μέσω αυτόματης απολύμανσης κυκλοφορίας, φιλτραρίσματος και θέρμανσης, διασφαλίζεται η ποιότητα του νερού της πισίνας και η θερμοκρασία του νερού διατηρείται μεταξύ 25 και 28 βαθμών, γεγονός που πληροί πλήρως τα διεθνή πρότυπα ανταγωνισμού, πρόσθεσε ο Zhang.

Γίνεται γνωστό ότι στις 25 Ιουνίου 2022, οι 19οι Μεσογειακοί Αγώνες θα ανοίξουν στο Οράν της Αλγερίας και το πρόσφατα ολοκληρωμένο natatorium θα λειτουργεί ως επίσημος χώρος κολυμβητικών αγώνων εκείνη την περίοδο.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *