Η Κίνα και η Πολωνία δημοσίευσαν το τρίτο μέρος των κοινών κατευθυντήριων γραμμών για έργα έρευνας και ανάπτυξης

Το Υπουργείο Επιστήμης και Τεχνολογίας της Κίνας δημοσίευσε το επόμενο μέρος των κατευθυντήριων γραμμών για βασικά έργα διεθνούς κυβερνητικής συνεργασίας στον τομέα της επιστημονικής και τεχνολογικής καινοτομίας για το 2022, το οποίο περιλαμβάνει τον τρίτο γύρο κοινών Πολωνο-Κινεζικών έργων έρευνας και ανάπτυξης. Ταυτόχρονα, το Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης στην Πολωνία δημοσίευσε στο Διαδίκτυο «Οδηγίες για το τρίτο μέρος των σινο-πολωνικών κοινών έργων έρευνας και ανάπτυξης».

Από την υπογραφή της επιστολής προθέσεων για συνεργασία μεταξύ Κίνας και Πολωνίας όσον αφορά στη συγχρηματοδότηση κοινών έργων Ε&Α το 2016, η Κίνα και η Πολωνία ολοκλήρωσαν δύο γύρους κοινών προσκλήσεων για έργα Ε&Α, χρηματοδοτώντας συνολικά 14 έργα, παρέχοντας μια καλή πλατφόρμα για την προώθηση διμερών συνεργασία στον τομέα της επιστημονικής και τεχνολογικής καινοτομίας.

Η τρίτη παρτίδα κοινών έργων Ε&Α επικεντρώνεται στην τεχνολογία των πληροφοριών και στην επικοινωνία, στην επιστήμη και στην ενεργειακή τεχνολογία, στην επιστήμη και στην περιβαλλοντική τεχνολογία, στην επιστήμη για τα υλικά κ.λπ. και περιλαμβάνει 6-7 έργα που θα λάβουν υποστήριξη. Η Κίνα και η Πολωνία ενθαρρύνουν επιστήμονες και από τις δύο χώρες να δηλώσουν ενεργά και να συνεργαστούν σε κοινά έργα έρευνας και ανάπτυξης, και εταιρείες από τον κλάδο της επιστήμης και της τεχνολογίας να συμμετάσχουν ενεργά στην υλοποίηση αυτών των έργων.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *