Ξεκίνησε το πρώτο φορτηγό φορτηγό μεταξύ Kashgar της Κίνας και Μόναχο

Το πρώτο φορτηγό φορτηγό αναχώρησε από τον νομό Kashgar στην αυτόνομη περιοχή Xinjiang Uygur της βορειοδυτικής Κίνας για την Ευρώπη την Τετάρτη, σύμφωνα με το Chinanews.com.

Το φορτηγό φορτίο που μεταφέρει εμπορεύματα αξίας 2,8 εκατομμυρίων γιουάν θα φτάσει στο Μόναχο της Γερμανίας αφού περάσει από την Τουρκία.

Ως ένας από τους πιο πρόσφατους αναδυόμενους τρόπους μεταφοράς, η όλη διαδικασία μεταφοράς φορτηγών από την Κίνα στην Ευρώπη δεν θα περιλαμβάνει πλέον φόρτωση και εκφόρτωση, με πλεονεκτήματα όπως απεριόριστος χώρος αποθήκης, εγγυημένη χρονική απόδοση και ισχυρή ικανότητα εκτελωνισμού.

Ως βασικός κόμβος στην κατασκευή του Belt and Road Initiative, η Kashgar ξεκίνησε το πρώτο φορτηγό φορτίο που σημαίνει το άνοιγμα ενός νέου οικονομικού καναλιού προς τα δυτικά, διαδραματίζοντας σημαντικό ρόλο στη βαθιά ενσωμάτωση του Kashgar και του Xinjiang στην κατασκευή Belt and Road και να εξυπηρετεί καλύτερα το μοτίβο ανάπτυξης της «διπλής κυκλοφορίας», σύμφωνα με τον Lan Feng, υπάλληλο του τελωνείου Kashgar.


Give a Like for My Favorite China's Brands

BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.