Ξεκινά η κατασκευή εκπαιδευτικών εγκαταστάσεων με τη βοήθεια της Κίνας στην πρωτεύουσα του Λάο

Η κατασκευή ενός έργου εκπαιδευτικής εγκατάστασης με τη βοήθεια της Κίνας στο Ινστιτούτο Ταχυδρομείων και Τηλεπικοινωνιών του Λάος ξεκίνησε στην πρωτεύουσα του Λάος Βιεντιάν.

Ο Κινέζος Πρέσβης στο Λάος Jiang Zaidong και ο Boviengkham Vongdara, υπουργός Τεχνολογίας και Επικοινωνιών του Λάος, παρευρέθηκαν στην τελετή θεμελίωσης που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα.

Το έργο περιλαμβάνει την κατασκευή κτιρίου διδασκαλίας, συνολικής επιφάνειας κατασκευής περίπου 5.500 τετραγωνικών μέτρων. Το πενταόροφο κτίριο φιλοξενεί μεταξύ άλλων αίθουσες διδασκαλίας, εργαστήρια και βιβλιοθήκες.

Ο ανάδοχος του έργου China Railway Construction Group Co., Ltd. (CRCG), ο οποίος ήταν και ο ανάδοχος του έργου Σιδηροδρόμων Κίνας-Λάος, είπε στο Xinhua ότι η ομάδα μηχανικών του θα ενσωματώσει τα στοιχεία της παραδοσιακής κουλτούρας του Λάος στο σύγχρονο αρχιτεκτονικό στυλ.

Ο Jiang είπε στην ομιλία του στην τελετή θεμελίωσης ότι η Κίνα θα συνεχίσει να βοηθά το Λάος στον τομέα της εκπαίδευσης, υπηρετώντας την οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη του Λάος και τη συνεργασία μεταξύ των δύο χωρών.

Ο Boviengkham ευχαρίστησε την κινεζική πλευρά για τη συμβολή της στην ανάπτυξη της τεχνολογίας των πληροφοριών και της εκπαίδευσης στο Λάος, λέγοντας ότι θα συμβάλει στην ενίσχυση του επιπέδου συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών.


Give a Like for My Favorite China's Brands

BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.