Το Δίκτυο δεξαμενών σκέψης λιμένων ελεύθερων συναλλαγών ASEAN-Hainan ξεκίνησε στο Boao της Νότιας Κίνας

Το Δίκτυο Δεξαμενών Δεξαμενών Δεξαμενών Ελεύθερων Συναλλαγών ASEAN-Hainan, το οποίο συνδιοργανώθηκε από 17 ομάδες σκέψης σε 9 ασιατικές χώρες, ιδρύθηκε την Πέμπτη κατά τη διάρκεια της Ετήσιας Διάσκεψης του Boao Forum for Asia 2022 που πραγματοποιήθηκε από τις 20 έως τις 22 Απριλίου στο Boao, μια παράκτια πόλη της Κίνας στα νότια της επαρχίας Hainan.

Ως σημαντικό ακαδημαϊκό δίκτυο και συνεργατική ερευνητική πλατφόρμα που συνδέει την Κίνα και άλλες ασιατικές χώρες, το Δίκτυο περιλαμβάνει δεξαμενές σκέψης από την Ινδονησία, την Καμπότζη, την Ταϊλάνδη, τη Μαλαισία, τις Φιλιππίνες, τη Σιγκαπούρη, το Βιετνάμ και το Λάος.

Επί του παρόντος, γνωστά εγχώρια και ξένα think tanks συμπεριλαμβανομένου του China Institute for Reform and Development (CIRD), του Center for Strategic and International Studies (CSIS) της Ινδονησίας και του Center for New Inclusive Asia of Malaysia έχουν ενταχθεί στο Δίκτυο.

Γίνεται γνωστό ότι το Δίκτυο θα προωθήσει τη συνέργεια στρατηγικών, τον συντονισμό των πολιτικών και την ανταλλαγή εμπειριών μεταξύ των περιφερειών με τη διοργάνωση φόρουμ και δραστηριοτήτων και τη δημιουργία μηχανισμού ανταλλαγής.


Give a Like for My Favorite China's Brands

BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.