Το Chongqing της Κίνας διαχειρίζεται πάνω από 160 εμπορευματικά τρένα Yuxin’ou Κίνας-Ευρώπης τον Μάρτιο

Ο δήμος Chongqing της νοτιοδυτικής Κίνας κυκλοφόρησε 160 εμπορευματικά τρένα Yuxin’ou (Chongqing-Xinjiang-Europe) Κίνας-Ευρώπης τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους, υπερβαίνοντας το επίπεδο της ίδιας περιόδου του προηγούμενου έτους, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές την Τετάρτη.

Τον Μάρτιο, ο μέσος χρόνος παράδοσης για τους πελάτες των εμπορευματικών τρένων Yuxin’ou Κίνας-Ευρώπης μειώθηκε κατά 15% και ο μέσος χρόνος μεταφοράς μειώθηκε κατά 3-4 ημέρες.

Επιπλέον, επεκτάθηκε περαιτέρω η κάλυψη των εμπορευματικών τρένων Yuxin’ou Κίνας-Ευρώπης. Το πρώτο τρένο επιστροφής Ρωσία-Suifenhe-Xiaonanya ξεκίνησε, καθιστώντας τον σταθμό Xiaonanya στην περιοχή Jiangjin τον τρίτο σταθμό άφιξης και αναχώρησης του Chongqing. Άνοιξε η σιδηροδρομική υπηρεσία μετ’ επιστροφής Chongqing-Laos-Tailand, με τον όγκο κυκλοφορίας της διαδρομής της Νοτιοανατολικής Ασίας να αυξάνεται κατά περίπου 150% από έτος σε έτος.

Επιπλέον, οι κατηγορίες αγαθών γίνονται όλο και πιο άφθονες. Μέχρι τώρα, τα εμπορευματικά τρένα Yuxin’ou Κίνας-Ευρώπης έχουν μεταφέρει περισσότερα από 26 εκατομμύρια διεθνή δέματα αξίας σχεδόν 2 δισεκατομμυρίων γιουάν, κατέχοντας ηγετική θέση όσον αφορά στο συνολικό ποσό μεταφοράς σε εθνικό επίπεδο.


Give a Like for My Favorite China's Brands

BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.