Το BeiDou ενισχύει την τεχνική υποστήριξη στην κινεζική βιομηχανία smartphone

Το δορυφορικό σύστημα πλοήγησης BeiDou που αναπτύχθηκε από την Κίνα (BDS) ενισχύει τη βιομηχανία κινητής τηλεφωνίας της χώρας βελτιώνοντας την απόδοση του προϊόντος.

Τα κινητά τηλέφωνα εξοπλισμένα με τη λειτουργία επικοινωνίας σύντομων μηνυμάτων BDS-3 θα είναι σύντομα διαθέσιμα στην καταναλωτική αγορά, και θα συμβάλουν στην επέκταση της εφαρμογής και της λειτουργίας των smartphone και θα διασφαλίσει αποτελεσματικά την ασφάλεια της ζωής και της περιουσίας των ανθρώπων, σύμφωνα με το China Satellite Navigation Office.

Αυτό καταδεικνύει επίσης την ικανότητα της BDS να ενσωματώνεται σε βάθος με μια ποικιλία άλλων βιομηχανιών, όπως οι τηλεπικοινωνίες, οι μεταφορές, η πρόληψη και ο μετριασμός των καταστροφών, η γεωργία, η δασοκομία, η κτηνοτροφία και η παροχή ρεύματος.

Η BDS έχει επιτύχει μια συνολική ανακάλυψη στη μαζική κατανάλωση που αντιπροσωπεύεται από την εκτεταμένη εφαρμογή της σε smartphone και έξυπνες φορητές συσκευές, σύμφωνα με την Εθνική Επιτροπή Ανάπτυξης και Μεταρρυθμίσεων (NDRC).

Το 2021, ο αριθμός των κινεζικών smartphones με υποστήριξη εφαρμογών BDS έφτασε τις 324 εκατομμύρια συσκευές, αντιπροσωπεύοντας το 94,5% της αποστολής smartphone στη χώρα εκείνη την ίδια χρονιά, σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία της NDRC.

Η επίγεια ανταλλαγή μηνυμάτων αύξησης BDS έχει εφαρμοστεί σε smartphone, με δυνατότητες εντοπισμού θέσης σε επίπεδο μετρητή, δήλωσε η NDRC.

Οι μεγαλύτεροι κατασκευαστές τσιπ στον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των παρόχων εξαρτημάτων για smartphone, μπορούν να παρέχουν προϊόντα που υποστηρίζουν ευρέως BDS.

Στην Κίνα, η BDS έχει επίσης δείξει την αξία της στη διατήρηση βασικών βιομηχανιών υπηρεσιών της κοινωνικοοικονομικής σφαίρας της χώρας. Μέχρι το τέλος του 2021, περισσότερα από 7,9 εκατομμύρια οχήματα οδικών μεταφορών σε εθνικό επίπεδο είχαν εγκατασταθεί με BDS και περίπου 8.000 τερματικοί σταθμοί BDS χρησιμοποιούνταν στο σιδηροδρομικό δίκτυο της χώρας.

Το BDS μπορεί επίσης να εξυπηρετήσει τους τομείς της ιατρικής υγείας, της πρόληψης επιδημιών, της απομακρυσμένης παρακολούθησης και των διαδικτυακών υπηρεσιών σε εθνικό επίπεδο.


Give a Like for My Favorite China's Brands

BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.