Οι δραστηριότητες ζωντανής ροής με θέμα την παιώνια ξεκινούν στο Luoyang της C. China Henan

Το πρώτο επεισόδιο μιας σειράς δραστηριοτήτων ζωντανής ροής με θέμα την παιώνια ξεκίνησε την Τετάρτη στην πόλη Luoyang, στην επαρχία Henan της κεντρικής Κίνας, φέρνοντας στο κοινό ένα μοναδικό διαδικτυακό ταξίδι της κουλτούρας και της βιομηχανίας παιώνιας της πόλης.

Το πρόγραμμα διάρκειας μιας ώρας ξεκίνησε με ένα τρίλεπτο βίντεο που παρουσίαζε την ιστορία και τη γοητεία του Luoyang, μετά το οποίο ο οικοδεσπότης οδήγησε το κοινό να επισκεφτεί μέρη με θέμα την παιώνια στην πόλη, όπως ο Βοτανικός Κήπος Sui and Tang Dynasties Relics, όπου οι θεατές μπορούν να απολαύσουν την ομορφιά του άνθους παιώνιας και το μοναδικό μουσείο παιώνιας της Κίνας, όπου ο πολιτισμός και η ιστορία της βιομηχανίας παιώνιας παρουσιάζονται μέσω σχετικών αντικειμένων και κειμηλίων.

Καθώς η πόλη του Luoyang προσπαθεί να αυξήσει την απήχησή της στους νέους, το πρόγραμμα περιλάμβανε επίσης έναν νεανικό σταθμό που βρίσκεται στην περιοχή Luolong, όπου τα νεαρά ταλέντα που έρχονται στην πόλη μπορούν όχι μόνο να απολαύσουν ολοκληρωμένες υποδομές, άνετα περιβάλλοντα και προσεγμένες υπηρεσίες, αλλά και λαμβάνουν επαγγελματική και καθημερινή καθοδήγηση.

Επιπλέον, το Wan’an Mountain Resort εισήχθη επίσης στο πρόγραμμα ζωντανής ροής. Μέσω διαφόρων χαρακτηριστικών τουριστικών δραστηριοτήτων, οι θεατές έπρεπε να αποκτήσουν μια αίσθηση της ενεργητικής ατμόσφαιρας της ιστορικής πόλης Luoyang.

Με τις τοπικές και εθνικές πλατφόρμες μέσων ενημέρωσης να προσφέρουν κανάλια για τη ζωντανή μετάδοση, το πρόγραμμα της Τετάρτης το πρωί έχει συνολικά περίπου 3,446 εκατομμύρια προβολές και το σχετικό hashtag “How beautiful is the Luoyang peony” κατατάχθηκε στην 27η θέση μεταξύ των πιο καυτών θεμάτων στο Weibo, την Κινεζική πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.

Η εκδήλωση θα διαρκέσει μέχρι τις 15 Απριλίου, με ένα πρόγραμμα ζωντανής ροής διάρκειας μιας ώρας να πραγματοποιείται καθημερινά για να φέρει τους θεατές στους μεγάλους κήπους με παιώνιες, τα μουσεία, τις γραφικές περιοχές και άλλα δημοφιλή σημεία της Luoyang, προσφέροντας μια καθηλωτική εμπειρία περιήγησης στην πόλη.

Η εκδήλωση ζωντανής ροής αποτελεί μέρος της σειράς διαδικτυακών εκστρατειών της Luoyang, η οποία μπορεί να προσπελαστεί μέσω ενός ενσωματωμένου ιστότοπου H5 που περιέχει βίντεο, 24ωρες ζωντανές ροές, καθώς και διαδραστικές δραστηριότητες όπου το κοινό μπορεί να τραβήξει φωτογραφίες με τα λουλούδια παιώνιας και να κερδίσει πολιτιστικά δώρα μέσω κλήρωσης δώρων.


Give a Like for My Favorite China's Brands

BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.