Οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες του Πεκίνου ενισχύουν τις βιομηχανίες της Κίνας που σχετίζονται με τον αθλητισμό

Οι υπέροχοι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες του Πεκίνου 2022 ώθησαν την ταχεία ανάπτυξη των βιομηχανιών που σχετίζονται με τον αθλητισμό της Κίνας που επωφελούνται από τις οικονομικές επιπτώσεις των Αγώνων, ανέφερε η Economic Information Daily, επικαλούμενη επίσημα στατιστικά στοιχεία.

Η αυξανόμενη ζήτηση για χειμερινά αθλήματα που πυροδοτήθηκε από το αποτέλεσμα της επωνυμίας των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του Πεκίνου έχει ενισχύσει τη βιομηχανία του αθλητισμού να ανθίσει περαιτέρω.

Οι στατιστικές τιμολογίων ΦΠΑ από τις φορολογικές αρχές δείχνουν ότι τον Μάρτιο, τα έσοδα από τις πωλήσεις της αθλητικής βιομηχανίας στην περιοχή Chongli της πόλης Zhangjiakou στην επαρχία Hebei και στην περιοχή Yanqing του Πεκίνου αυξήθηκαν κατά 65% και 62,6% αντίστοιχα σε ετήσια βάση, και τα σωρευτικά έσοδα από πωλήσεις το πρώτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους αυξήθηκε κατά 35,2% και 68,9% σε ετήσια βάση αντίστοιχα. Μεταξύ αυτών, τα σωρευτικά έσοδα από τις πωλήσεις των αθλημάτων γυμναστικής και αναψυχής στο Chongli αυξήθηκαν κατά 51,3% από έτος σε έτος το πρώτο τρίμηνο.

Η υπηρεσία οργάνωσης αθλητικών εκδηλώσεων στο Yanqing αναπτύχθηκε γρήγορα και τα συσσωρευμένα έσοδα από τις πωλήσεις το πρώτο τρίμηνο αυξήθηκαν κατά 1,5 φορές σε σύγκριση με την ίδια περίοδο πέρυσι.

Τα ακμάζοντα αθλήματα στο χιόνι έχουν οδηγήσει επίσης τη βιομηχανία καταλυμάτων και εστίασης σε τροχιά γρήγορης ανάπτυξης. Το πρώτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους, τα έσοδα από τις πωλήσεις της βιομηχανίας καταλυμάτων και εστίασης στο Chongli και το Yanqing αυξήθηκαν κατά 3,5 φορές και 55,9% σε ετήσια βάση, αντίστοιχα.

Εμπνευσμένοι από τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, οι άνθρωποι συμμετέχουν ενεργά σε αθλήματα με χιόνι στον πάγο, τα οποία διεγείρουν τη ζήτηση για κατανάλωση υπαίθριας ψυχαγωγίας.

Το πρώτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους, τα έσοδα από τις πωλήσεις της βιομηχανίας ψυχαγωγίας στο Chongli και στο Yanqing αυξήθηκαν κατά 15,4 φορές και 1,6 φορές σε ετήσια βάση αντίστοιχα, κατά την οποία τα έσοδα από τις πωλήσεις της υπηρεσίας λούνα παρκ στο Chongli και το Yanqing αυξήθηκαν κατά 32,3 φορές και 15,9 φορές από έτος σε έτος αντίστοιχα, αποτελώντας έναν σημαντικό παράγοντα που οδηγεί στην ανάπτυξη της βιομηχανίας ψυχαγωγίας.

Εν τω μεταξύ, τα αθλήματα με πάγο-χιόνι έχουν φέρει ευκαιρίες για τη βιομηχανία αθλητικών ειδών. Το πρώτο τρίμηνο, τα έσοδα από τις πωλήσεις αθλητικών ειδών και εξοπλισμού στο Chongli και στο Yanqing αυξήθηκαν κατά 61,6% και 47,3% αντίστοιχα σε ετήσια βάση.


Give a Like for My Favorite China's Brands

BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.