Ο κινεζικός πάροχος ψηφιακού περιεχομένου COL βλέπει τα έσοδα των επιχειρήσεων στο εξωτερικό να αυξάνονται

O Κινεζικός πάροχος ψηφιακού περιεχομένου COL Digital Publishing Group Co.,Ltd. (COL, 300364.SZ) είδε τα έσοδα των επιχειρήσεων στο εξωτερικό να αυξάνονται κατά 19% σε ετήσια βάση σε σχεδόν 600 εκατομμύρια γιουάν το 2021, σύμφωνα με την κατάθεση της εταιρείας στο Χρηματιστήριο της Shenzhen στις 24 Απριλίου.

Τα συνολικά λειτουργικά έσοδα της εταιρείας το 2021 αυξήθηκαν κατά 21,82% σε ετήσια βάση στα 1,189 δισεκατομμύρια γιουάν, σημειώνοντας υψηλό ρεκόρ.

Κατά την ίδια περίοδο, τα καθαρά κέρδη της που αποδίδονται στους μετόχους ήταν 98,79 εκατομμύρια γιουάν, σημειώνοντας άνοδο 101,93% από έτος σε έτος.

Η Κίνα εξάγει όλο και περισσότερα διαδικτυακά λογοτεχνικά έργα τα τελευταία χρόνια. Στοιχεία από το ερευνητικό ινστιτούτο Leadleo έδειξαν ότι οι εξαγωγές διαδικτυακών λογοτεχνικών έργων της Κίνας αναμένεται να φτάσουν τα 19,335 δισεκατομμύρια γιουάν το 2025, με τον αριθμό των διαδικτυακών αναγνωστών στο εξωτερικό να αυξάνεται σε 1,329 δισεκατομμύρια.

Ακολουθώντας την ανοδική τάση, η COL λάνσαρε τη διαδραστική πλατφόρμα ανάγνωσης Chapters, την πλατφόρμα κινούμενων σχεδίων Spotlight και την πλατφόρμα ανάγνωσης ρομαντικών μυθιστορημάτων Kiss για να καλύψει τις μεταβαλλόμενες ανάγκες των ξένων αναγνωστών.

Μέχρι στιγμής, η COL έχει σχεδόν 30 εκατομμύρια χρήστες στο εξωτερικό. Έχει παραδώσει χιλιάδες κινεζικά διαδικτυακά έργα λογοτεχνίας σε αγορές του εξωτερικού σε περισσότερες από δέκα γλώσσες, συμπεριλαμβανομένων των αγγλικών, κορεατικών, ταϊλανδέζικων, γερμανικών, ρωσικών και γαλλικών, σύμφωνα με τον Tong Zhilei, ιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο της COL.


Give a Like for My Favorite China's Brands

BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.