Η Xiaomi ανοίγει το πρώτο κατάστημα στην Αργεντινή

Η κινεζική εταιρεία τεχνολογίας και κατασκευάστρια ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης Xiaomi άνοιξε το πρώτο της κατάστημα στην Αργεντινή την Πέμπτη, φέρνοντας τη μάρκα πιο κοντά στους Αργεντινούς πελάτες της.

«Η Αργεντινή είναι, φυσικά, μια πολύ σημαντική αγορά για τη Xiaomi», δήλωσε στο Xinhua ο Song Han, ο country manager της μάρκας στην Αργεντινή, λέγοντας ότι το άνοιγμα του καταστήματος είναι μέρος του σχεδίου επέκτασης της Xiaomi.

Βρίσκεται στο Abasto Shopping, το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο του Μπουένος Άιρες στο κέντρο της πόλης, το κατάστημα παρουσιάζει διάφορα είδη προϊόντων Xiaomi, από smartphone, τηλεοράσεις, ρομποτικές ηλεκτρικές σκούπες έως ηλεκτρικές ξυριστικές μηχανές, οδοντόβουρτσες και skateboards.

Τα προϊόντα της Xiaomi θα διανεμηθούν στην Αργεντινή από την εταιρεία Solnik-Etercor, της οποίας ο Διευθύνων Σύμβουλος, Juan Pablo Baiardi, δήλωσε ότι ανυπομονεί να τροφοδοτήσει και να δημιουργήσει την τοπική βάση θαυμαστών της μάρκας.

«Γνωρίζουμε ότι υπάρχει μια κοινότητα θαυμαστών της μάρκας και το να καταφέρουμε να τη διοχετεύσουμε μέσω μιας επίσημης στρατηγικής καταστήματος είναι κάτι που προσπαθούμε να κάνουμε εδώ και πολύ καιρό», είπε ο Baiardi στο Xinhua.

Ο Baiardi είπε ότι η επωνυμία Xiaomi πρέπει να εντοπιστεί και το άνοιγμα ενός φυσικού καταστήματος στην καρδιά της πρωτεύουσας της Αργεντινής έχει πλέον δημιουργήσει θέσεις εργασίας.

Η Xiaomi, που ιδρύθηκε το 2010, έχει πλέον παρουσία σε περισσότερες από 100 χώρες και περιοχές σε όλο τον κόσμο και είναι γνωστή για τα smartphone της.


Give a Like for My Favorite China's Brands

BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.