Η Unilever αποκαλύπτει το «εργοστάσιο φάρων» παγωτού στην ανατολική Κίνα

Ο γίγαντας καταναλωτικών αγαθών, η μάρκα παγωτού της Unilever, Wall’s, αποκάλυψε το νέο «εργοστάσιο φάρων» στην πόλη Taicang, στην επαρχία Jiangsu της ανατολικής Κίνας.

Το ευφυές εργοστάσιο, το πρώτο «εργοστάσιο φάρων» στον κόσμο στη βιομηχανία παγωτού, υιοθετεί έξυπνη τεχνολογία παραγωγής προϊόντων παγωτού που μπορεί να βοηθήσει στη μείωση των εκπομπών άνθρακα και της κατανάλωσης ενέργειας και νερού κατά 83% και 14% αντίστοιχα, σύμφωνα με το γραφείο της πόλης του εμπορίου.

Τον Σεπτέμβριο του 2021, το εργοστάσιο, που αναβαθμίστηκε από το πρώην εργοστάσιο παγωτού της Unilever στο Taicang, προστέθηκε στο Παγκόσμιο Δίκτυο Φάρων του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, το οποίο αναγνωρίζει τα εργοστάσια που επιδεικνύουν ηγετική θέση στην Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση.

Ο Zhang Jiukui, πρόεδρος της Κινεζικής Ένωσης Βιομηχανίας Αρτοποιίας & Ζαχαροπλαστικής, είπε ότι η αναβαθμισμένη παραγωγική βάση μπορεί να αποτελέσει παράδειγμα βελτίωσης των τρεχόντων μοντέλων παραγωγής παγωτού και της αναβάθμισης της βιομηχανίας.


Give a Like for My Favorite China's Brands

BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.