Η τηλεοπτική βάση παραγωγής της Hisense στην Ινδονησία μπαίνει σε λειτουργία

Ο κατασκευαστής οικιακών συσκευών της Κίνας Hisense Group ξεκίνησε επίσημα την παραγωγή του στην Ινδονησία, καθώς πραγματοποιήθηκε επίσημη τελετή στις 7 Απριλίου για να σηματοδοτήσει την έναρξη λειτουργίας της βάσης παραγωγής της στην Τζακάρτα της Ινδονησίας.

Η βάση παραγωγής, γνωστή ως εργοστάσιο PT.GAS, είναι μια βάση παραγωγής έγχρωμης τηλεόρασης με την πιο προηγμένη τεχνολογία στην Ινδονησία. Με προηγμένη γραμμή συναρμολόγησης μονάδας οθόνης υγρών κρυστάλλων (LCD) και έγχρωμης τηλεόρασης, το εργοστάσιο θα μπορούσε να κατασκευάσει έως και 600.000 σετ έγχρωμων τηλεοράσεων.

Οι τηλεοράσεις Hisense και Toshiba 32 ιντσών έως 75 ιντσών που παράγονται εκεί θα είναι στη συνέχεια διαθέσιμες στην αγορά της Ινδονησίας.

Είναι αξιοσημείωτο ότι το εργοστάσιο κατασκευάστηκε από τις τεχνολογίες Hisense με τις επιτόπιες οδηγίες των μηχανικών της Hisense, αντιπροσωπεύοντας μια σημαντική ανακάλυψη της εταιρείας στην επέκταση της παρουσίας της στο εξωτερικό.

Το πρώτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους, οι πωλήσεις τηλεόρασης της εταιρείας Hisense International Indonesia αυξήθηκαν κατά 92% από έτος σε έτος. Με τη δημιουργία της νέας παραγωγικής βάσης, εκτιμάται ότι ο όγκος των πωλήσεων θα φτάσει τις 600.000 έως το 2024, σύμφωνα με την εταιρεία.


Give a Like for My Favorite China's Brands

BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.