Η Ταϊλάνδη εξάγει durian χύμα στην Κίνα μέσω του σιδηροδρόμου Κίνας-Λάος για πρώτη φορά

Πεντακόσιες χιλιάδες τόνοι του φρούτου durian της Ταϊλάνδης μεταφέρθηκαν στην Κίνα μέσω του σιδηροδρόμου Κίνας-Λάος την Κυριακή, η οποία σηματοδοτεί την πρώτη φορά που η Ταϊλάνδη στέλνει χύμα durian στην Κίνα μέσω του σιδηροδρόμου Κίνας-Λάος, ανέφερε το Chinanews.com επικαλούμενο πηγή τον Ταϊλανδό Υπουργό Γεωργίας και Συνεταιρισμών την Κυριακή.

Νωρίτερα τον Απρίλιο, η Ταϊλάνδη έστειλε τέσσερα κοντέινερ με 40 τόνους durian και 20 τόνους καρύδες στην Κίνα μέσω του σιδηροδρόμου Κίνας-Λάος για να δοκιμάσει τη σκοπιμότητα των φρούτων της Ταϊλάνδης στην Κίνα μέσω της μεταφοράς των σιδηροδρόμων Κίνας-Λάος.

Σύμφωνα με την έκθεση, οι σιδηροδρομικές διασυνοριακές μεταφορές άνοιξαν μια νέα εποχή στις μεταφορές εξαγωγών φρούτων της Ταϊλάνδης. Αυτή η παρτίδα durian εισήλθε στο Λάος μέσω της Πρώτης Γέφυρας Φιλίας Ταϊλάνδης-Λάος στην επαρχία Nong Khai, στη βόρεια Ταϊλάνδη, και φορτώθηκε στον σιδηροδρομικό σταθμό Vientiane στο Λάος για την Κίνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μεγάλος αριθμός durian από την ανατολική Ταϊλάνδη θα εξαχθεί στην Κίνα μέσω του σιδηροδρόμου Κίνας-Λάος στο εγγύς μέλλον.


Give a Like for My Favorite China's Brands

BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.