Η Quanta Group επιστρέφει σταδιακά στην παραγωγή

Η Quanta Group, ένας κορυφαίος κατασκευαστής φορητών υπολογιστών παγκοσμίως, επιστρέφει σταδιακά στην παραγωγή στην κατασκευαστική του βάση στη Σαγκάη, με αυστηρά μέτρα πρόληψης του COVID-19 και ένα κλειστό σύστημα διαχείρισης.

Περίπου 2.000 από τους 40.000 και πλέον υπαλλήλους της Quanta Shanghai Manufacturing City επέστρεψαν στις θέσεις τους την Παρασκευή, με συνολικά 6.000 εργαζόμενους να αναμένεται να ξαναρχίσουν την εργασία τους έως τις 22 Απριλίου, δήλωσε ο Walter Lee, αναπληρωτής αντιπρόεδρος του τμήματος διαχείρισης της Quanta παραγωγικής βάσης.

Όσοι έχουν ήδη επιστρέψει τέθηκαν σε καραντίνα για 14 ημέρες και έλαβαν αρνητικά αποτελέσματα δοκιμών νουκλεϊκού οξέος, είπε ο Lee. Τώρα ζουν και εργάζονται υπό κλειστή διαχείριση, πρέπει να φορούν μάσκες προσώπου και ασπίδες προσώπου και να κάνουν τεστ αντιγόνου κάθε μέρα.

Η Quanta Group είναι βασικός παραγωγός των μοντέλων MacBook της Apple και προμηθευτής υπολογιστών και μονάδων ελέγχου επί του οχήματος για την Tesla China.

Το πρώτο τρίμηνο του 2022, ο όμιλος Quanta πέτυχε αύξηση 15% σε ετήσια βάση στην αξία παραγωγής. Ο Lee είπε ότι παρά τον αντίκτυπο της συνεχιζόμενης επιδημίας COVID-19 στη Σαγκάη, η εταιρεία εξακολουθεί να ελπίζει ότι θα επιτύχει τον αναπτυξιακό στόχο της για φέτος.

Για να διασφαλίσει την ασφάλεια και τη σταθερότητα των βιομηχανικών αλυσίδων και των αλυσίδων εφοδιασμού εν μέσω της μάχης της πόλης με τον COVID-19, η Σαγκάη εξέδωσε πρόσφατα οδηγίες για την ομαλή και ασφαλή επανέναρξη των εργασιών σε βιομηχανικές επιχειρήσεις.


Give a Like for My Favorite China's Brands

BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.