Η μεταφορά με λεωφορείο μεταξύ Chongqing και Guangxi κάνει το ντεμπούτο της

Ο Νέος Διεθνής Διάδρομος Εμπορίου ξηράς-Θάλασσας ξεκίνησε μια νέα υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο τη Δευτέρα ως μέρος ενός συστήματος μεταφορών ξηράς-θαλάσσης, δημιουργώντας μια πρόσθετη σύνδεση μεταξύ του δήμου Chongqing της νοτιοδυτικής Κίνας και της αυτόνομης περιοχής Guangxi Zhuang της νότιας Κίνας.

Ένα λεωφορείο φορτωμένο με ηλεκτρονικά εξαρτήματα αναχώρησε από το Chongqing για το λιμάνι της πόλης Qinzhou στο Guangxi τη Δευτέρα και στη συνέχεια τα εμπορεύματα θα αποσταλούν στον τελικό προορισμό Hai Duang στο Βιετνάμ δια θαλάσσης σε τέσσερις ημέρες, σύμφωνα με τον Wang Yupei, πρόεδρο η Λειτουργία New Land-Sea Corridor Operation Chongqing Co., Ltd.

Ο Wang είπε ότι η έναρξη της υπηρεσίας μεταφοράς με λεωφορείο θα συμπληρώσει το σύστημα εξυπηρέτησης εμπορευματικών τρένων ξηράς-θαλάσσης, καθώς θα μπορούσε να επεκτείνει την κατηγορία προϊόντων και να βελτιώσει σημαντικά την αποτελεσματικότητα της ναυτιλίας περιορίζοντας τη διαδικασία φόρτωσης.

Επιπλέον, ενισχύει επίσης την κατασκευή του συστήματος συνδυαστικών μεταφορών, συμπεριλαμβανομένων των σιδηροδρόμων, των πλωτών οδών, των αυτοκινητοδρόμων και των αερομεταφορέων, πρόσθεσε ο Wang.

Ο Νέος Διεθνής Διάδρομος Χερσαίων-Θάλασσας Εμπορίου είναι ένα πέρασμα εμπορίου και υλικοτεχνικής υποστήριξης που κατασκευάστηκε από κοινού από τις επαρχιακές περιοχές της δυτικής Κίνας και των χωρών του ASEAN, και ο δήμος Chongqing είναι το κέντρο των επιχειρήσεων αυτών.


Give a Like for My Favorite China's Brands

BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.