​Η Lenovo θα αυξήσει τις επενδύσεις Ε&Α σε πάνω από 100 δις RMB σε πέντε χρόνια

Η Lenovo δεσμεύεται να αυξήσει τις συνολικές της επενδύσεις Ε&Α σε πάνω από 100 δισεκατομμύρια γιουάν τα επόμενα πέντε χρόνια, ανέφερε η Economic Information Daily επικαλούμενη πρόσφατα ανώτερο στέλεχος της Lenovo.

Ο Liu Jun, εκτελεστικός αντιπρόεδρος του Lenovo Group και πρόεδρος της Lenovo China, έκανε την παραπάνω δήλωση στην ετήσια συνάντηση της Lenovo, προσθέτοντας ότι το επενδυτικό σχέδιο είναι να υποστηρίξει την Ε&Α έξυπνων προϊόντων, έξυπνων υποδομών και έξυπνων υπηρεσιών.

Οι επενδύσεις Ε&Α της Lenovo έφθασαν τα 33,8 δισεκατομμύρια γιουάν τα τελευταία τρία οικονομικά έτη. Εν τω μεταξύ, η εταιρεία έχει στρατολογήσει 5.000 ταλέντα που είναι εξαιρετικά ικανά στην τεχνολογία τον περασμένο χρόνο, και έχει δημιουργήσει μια τεχνολογική επιτροπή η οποία είναι υπεύθυνη για την ανάπτυξη και την εφαρμογή της συνολικής στρατηγικής τεχνολογίας και του σχεδιασμού Ε&Α, για την αποτελεσματικότερη προώθηση της Ε&Α.

Κατά το νέο οικονομικό έτος, η Lenovo σχεδιάζει να συνεχίσει να προσλαμβάνει περίπου 3.600 ταλέντα Ε&Α και περισσότερο από την πανεπιστημιούπολη, παρέχοντας περισσότερες ποιοτικές ευκαιρίες απασχόλησης.

Η Lenovo, ένας τεχνολογικός γίγαντας στην Κίνα, παρέχει ένα πλήρες χαρτοφυλάκιο προϊόντων και λύσεων, συμπεριλαμβανομένων υπολογιστών και tablet, οθονών, αξεσουάρ, smartphones, λύσεων έξυπνου σπιτιού και έξυπνης συνεργασίας κ.λπ. παγκοσμίως.


Give a Like for My Favorite China's Brands

BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.