Η Κίνα σχεδιάζει να ενισχύσει τον ρόλο της TCM στη θεραπεία μολυσματικών ασθενειών

Η Κίνα σκοπεύει να κάνει την παραδοσιακή κινεζική ιατρική (TCM) να διαδραματίσει μεγαλύτερο ρόλο στην πρόληψη μολυσματικών ασθενειών, τη θεραπεία και την ανταπόκριση στη δημόσια υγεία, σύμφωνα με ένα νέο κυβερνητικό σχέδιο που αποκαλύφθηκε πρόσφατα.

Το σχέδιο ανάπτυξης της TCM για την 14η πενταετή περίοδο (2021-2025) χαιρετίζει τη σημαντική συμβολή της TCM στον έλεγχο και τη θεραπεία του COVID-19 και προτείνει συστηματικές ρυθμίσεις που ενθαρρύνουν τον συνδυασμό κινεζικής και δυτικής ιατρικής και ενισχύουν την ικανότητα θεραπείας TCM.

Η τεχνογνωσία των μεγάλων νοσοκομείων TCM θα επιστρατευθεί για την κατασκευή εθνικών κέντρων TCM για πρόληψη και θεραπεία επιδημιών σε όλες τις περιφέρειες σε επίπεδο επαρχίας, αναφέρει το αναπτυξιακό σχέδιο.

Πρόσθεσε ότι όλα τα μεγάλα δημόσια νοσοκομεία TCM και τα μεγάλα δημόσια νοσοκομεία ενσωματωμένης κινεζικής και δυτικής ιατρικής πρέπει να διαθέτουν κλινικές πυρετού και να ενισχύσουν τις δυνατότητες στα τμήματα μολυσματικών ασθενειών, επείγουσας περίθαλψης, σοβαρών ασθενειών, αναπνευστικών ασθενειών και κλινικών εργαστηρίων.


Give a Like for My Favorite China's Brands

BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.