Η Έκθεση Canton της Κίνας προσελκύει αριθμό ρεκόρ αγοραστών από το εξωτερικό

Ο αριθμός των αγοραστών από το εξωτερικό που εγγράφηκαν για την 131η Έκθεση Εισαγωγών και Εξαγωγών της Κίνας, που μόλις ολοκληρώθηκε, γνωστή και ως Έκθεση της Καντόνας, έφτασε στο ρεκόρ των 536.000 από 228 χώρες και περιοχές.

Η διάσημη εμπορική έκθεση άνοιξε διαδικτυακά από τις 15 έως τις 24 Απριλίου λόγω της πανδημίας COVID-19.

Οι αγοραστές στο εξωτερικό που εγγράφηκαν για στην 131η έκθεση αυξήθηκαν κατά 48% σε σύγκριση με την 129η συνεδρίαση και 41,8% σε σύγκριση με την 130η έκθεση, δήλωσε ο Xu Bing, εκπρόσωπος της έκθεσης.

Μεταξύ αυτών, 298.100 αγοραστές ήταν από χώρες κατά μήκος του Belt and Road, αντιπροσωπεύοντας περισσότερο από το 55% του συνόλου των αγοραστών, ενώ 150.800 αγοραστές ήταν από μέλη της Περιφερειακής Συνολικής Οικονομικής Συνεργασίας (RCEP), αντιπροσωπεύοντας πάνω από το 28%, είπε ο Xu.

Περισσότερα από 3 εκατομμύρια εκθέματα παρουσιάστηκαν στο διαδίκτυο, συμπεριλαμβανομένων 951.500 νέων προϊόντων, σημειώνοντας νέα ρεκόρ. Ο διαδικτυακός εκθεσιακός χώρος έλαβε πάνω από 6,2 εκατομμύρια επισκέψεις τις τελευταίες δέκα ημέρες. Συνολικά εκδόθηκαν 210.500 ηλεκτρονικές επαγγελματικές κάρτες από τους εκθέτες και περίπου 100.000 διαδικτυακές συνομιλίες πραγματοποιήθηκαν από αγοραστές από το εξωτερικό.

Τα στοιχεία έδειξαν ότι η κινεζική αγορά παραμένει ελκυστική ως προς τις συνεχείς δυνατότητές της.

“Παρά την περίπλοκη και σοβαρή οικονομική και εμπορική κατάσταση, το διαδικτυακό σύστημα Canton Fair είναι πιο σταθερό και αποτελεσματικό φέτος, παρέχοντας καλύτερες υπηρεσίες, κάτι που έχει επαινεθεί ευρέως από τους εκθέτες”, δήλωσε ο Xu.

“Η εκδήλωση συνέβαλε θετικά στην προώθηση της υψηλής ποιότητας εμπορικής ανάπτυξης, στη διατήρηση της σταθερότητας των βιομηχανικών και εφοδιαστικών αλυσίδων και στην προώθηση της παγκόσμιας οικονομικής ανάκαμψης”, πρόσθεσε ο Xu.

Από το 1957, η έκθεση πραγματοποιείται δύο φορές το χρόνο στην πόλη Guangzhou της νότιας Κίνας για να διευκολύνει το παγκόσμιο εμπόριο. Πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά και δια ζώσης για πρώτη φορά το φθινόπωρο του περασμένου έτους.


Give a Like for My Favorite China's Brands

BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.