Η αξία παραγωγής της βιομηχανίας UAV της Κίνας αναμένεται να υπερβεί τα 100 δις RMB το 2022

Η αξία παραγωγής της κινεζικής βιομηχανίας μη επανδρωμένων εναέριων οχημάτων (UAV) αναμένεται να ξεπεράσει τα 100 δισεκατομμύρια γιουάν φέτος, δήλωσε την Τετάρτη ο Yang Jincai, πρόεδρος του Shenzhen UAV Industry Association.

Παρά την πανδημία COVID-19 που περιόρισε σημαντικά την ανάπτυξη ορισμένων βιομηχανιών, η βιομηχανία UAV της Κίνας κατάφερε να διατηρήσει ρυθμό ανάπτυξης 30% λόγω της εφαρμογής drone στην ανέπαφη διανομή και σε άλλους τομείς, δήλωσε ο Yang στη συνέντευξη Τύπου του 6ου Drone World. Το Congress 2022 και η 7η Shenzhen International UAV Expo προγραμματίζεται να διεξαχθεί από 1 έως 3 Ιουλίου.

Ο κλάδος απολαμβάνει μια ισχυρή αναπτυξιακή δυναμική, με την Κίνα να ανοίγει τον εναέριο χώρο χαμηλού υψομέτρου για τη γενική αεροπορία και να βελτιώνει τους σχετικούς κανονισμούς, πρόσθεσε ο Yang.

Η χώρα εφαρμόζει πιλοτικά τη μεταρρύθμιση της διαχείρισης του εναέριου χώρου χαμηλού υψομέτρου στο Sichuan, το Hunan, το Hainan, το Jiangxi και ορισμένες άλλες επαρχίες, καθώς η οικονομία χαμηλού υψομέτρου που αντιπροσωπεύεται από UAV αναμένεται να γίνει μια νέα μηχανή για την κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη.

Η βιομηχανία UAV της Κίνας αναπτύχθηκε ραγδαία πέρυσι. Περισσότερες από 7.000 εταιρείες στη χώρα έλαβαν άδειες λειτουργίας μη στρατιωτικών UAV, με την αξία συναλλαγής να φτάνει τα 87 δισεκατομμύρια γιουάν.


Give a Like for My Favorite China's Brands

BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.