Η 19η CAEXPO θα δημιουργήσει περίπτερο με την ASEAN και το RCEP: Συνάντηση Ανώτερων Αξιωματούχων

Η 19η έκθεση China-ASEAN Expo (CAEXPO) θα πραγματοποιηθεί τόσο διαδικτυακά όσο και δια ζώσης, υπογραμμίζοντας τη συνεργασία στο πλαίσιο της Περιφερειακής Συνολικής Οικονομικής Συνεργασίας (RCEP), με ειδική έκθεση με την ASEAN και το RCEP που διοργανώνεται για πρώτη φορά, σύμφωνα με τη Συνάντηση Ανώτερων Αξιωματούχων για το 19ο CAEXPO που πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά την Τρίτη, ανέφερε το Chinanews.com.

Η φετινή CAEXPO περιλαμβάνει μια διαδικτυακή έκθεση διάρκειας ενός έτους και μια τετραήμερη εκδήλωση εκτός σύνδεσης, η οποία έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί από τις 16 έως τις 19 Σεπτεμβρίου στο Nanning, στην αυτόνομη περιοχή Guangxi Zhuang της νότιας Κίνας. Ο συνολικός προγραμματισμένος χώρος έκθεσης είναι 102.000 τετραγωνικά μέτρα, χωρητικότητας 5.400 περιπτέρων, παρουσίασε ο Wang Lei, γενικός γραμματέας της CAEXPO.

Το εμπόριο μεταξύ της Κίνας και των χωρών του ASEAN έχει εμποτιστεί με νέα ενέργεια από τότε που τέθηκε σε ισχύ το RCEP στις αρχές του τρέχοντος έτους. Η Κίνα είναι αποφασισμένη να οικοδομήσει πάνω στο RCEP, χωρίς αποκλεισμούς, εμπορικούς δεσμούς μεταξύ Κίνας-ASEAN, φέρνοντας αμοιβαία οφέλη και στις δύο πλευρές και προωθώντας την υγιή ανάπτυξη για την ευρύτερη περιοχή, σύμφωνα με αξιωματούχο του υπουργείου Εμπορίου της Κίνας.

Οι εκπρόσωποι των χωρών της ASEAN στη συνάντηση εξέφρασαν την προθυμία τους να κάνουν πλήρη χρήση της πλατφόρμας CAEXPO και να παράσχουν αυξανόμενη υποστήριξη στις προπαρασκευαστικές εργασίες της εκδήλωσης. Συγκεκριμένα, η Μαλαισία θα καταβάλει ενεργές προσπάθειες για τη διοργάνωση σειράς δραστηριοτήτων, συμπεριλαμβανομένης της προώθησης της πρωτοβουλίας «Δύο χώρες, δίδυμα πάρκα» μεταξύ Κίνας και Μαλαισίας. Εκπρόσωπος από την Ταϊλάνδη ανέφερε επίσης ότι περίπου 50 Ταϊλανδοί εκθέτες από διάφορους τομείς αναμένεται να συμμετάσχουν στη φετινή έκθεση.

Στη συνάντηση της Τρίτης συμμετείχαν ανώτεροι αξιωματούχοι από συγγενικά τμήματα της Κίνας και των δέκα χωρών της ASEAN, καθώς και από πρεσβείες και γενικά προξενεία των χωρών της ASEAN στην Κίνα.


Give a Like for My Favorite China's Brands

BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.