“Δώστε ένα Like για τις αγαπημένες μου επωνυμίες της Κίνας” για να αρχίσετε να ζητάτε ψήφους

Η δραστηριότητα “Δώστε ένα Like για τις αγαπημένες μου επωνυμίες της Κίνας (2021-2022)” θα ξεκινήσει να ζητά ψηφοφορία στις 10 Μαΐου, τη φετινή Ημέρα επωνυμίας της Κίνας.

Η ηλεκτρονική καταχώριση ψηφοφορίας θα είναι ανοιχτή μέχρι τις 10 Ιουνίου, οπότε οι συμμετέχοντες στο εξωτερικό θα μπορούν να ψηφίζουν για τις κινεζικές μάρκες που ευνοούνται περισσότερο από τους ξένους. Η δημοσκόπηση καλύπτει κινεζικές μάρκες σε 11 τομείς, όπως αυτοκίνητα, οικονομικά, οικιακές συσκευές, φάρμακα, αλκοόλ, καλλυντικά, υπηρεσίες δικτύου, τρόφιμα και ποτά, μεταφορές και logistics, ένδυση, καθώς και ηλεκτρονικά είδη ευρείας κατανάλωσης.

Οι συμμετέχοντες θα μπορούν να ψηφίζουν μέσω πολλαπλών διαδικτυακών πλατφορμών, συμπεριλαμβανομένης της εφαρμογής Xinhua News English, των πολύγλωσσων καναλιών του Xinhua Silk Road, του αγγλικού καναλιού Xinhuanet, China.org.cn, Google, TTG Poland, Brazil’s Monitor Mercantil κ.λπ.

Η τελική λίστα θα δημιουργηθεί μετά από ολοκληρωμένη εξέταση του αποτελέσματος ψηφοφορίας κάθε επωνυμίας, του όγκου των εξαγωγών, της επωνυμίας στο εξωτερικό και της επισκόπησης από ειδικούς. Το αποτέλεσμα θα ανακοινωθεί επίσημα στο φετινό China Brand Day Gala, το οποίο προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί γύρω στον Αύγουστο.

Με οικοδεσπότη το National Brands Project του πρακτορείου ειδήσεων Xinhua, την China Economic Information Service, το περιοδικό China Today και το China.org.cn, η δραστηριότητα στοχεύει στην προώθηση των επιτευγμάτων των εγχώριων εμπορικών σημάτων της Κίνας και στη βελτίωση της παγκόσμιας αναγνώρισής τους.

Η εκδήλωση συνεργάζεται με το Xinhua News and Information Center, το Xinhua New Media Center, το Xinhuanet, το Reference News, την China Xinhua News Network Corporation και την China National United Advertising Co., Ltd., και υποστηρίζεται από το περιοδικό China Top Brands. Το επίσημο εμαιλ της εκδήλωσης (silkroad@xinhua.org) είναι επίσης ανοιχτό στο κοινό.


Give a Like for My Favorite China's Brands

BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.