Ξεκινά η χάραξη γραμμής στον πρώτο σιδηρόδρομο υψηλής ταχύτητας της Κίνας που διασχίζει τη θάλασσα

Ένα ζευγάρι χαλύβδινων σιδηροτροχιών μήκους 500 μέτρων τοποθετήθηκε με επιτυχία σε ένα τσιμεντένιο δρόμο στον σιδηροδρομικό σταθμό Putian την Πέμπτη στην επαρχία Fujian της ανατολικής Κίνας, σηματοδοτώντας την έναρξη των εργασιών χάραξης της πρώτης σιδηροδρομικής γραμμής υψηλής ταχύτητας της χώρας που διασχίζει τη θάλασσα.

Ο σιδηρόδρομος μήκους 277 χιλιομέτρων συνδέει την πρωτεύουσα της επαρχίας Fuzhou με το λιμάνι Xiamen. Με σχεδιασμένη ταχύτητα 350 χλμ. την ώρα, αναμένεται να μειώσει τον χρόνο ταξιδιού μεταξύ των δύο πόλεων μέσα σε μία ώρα.

Χρησιμοποιώντας ένα προηγμένο μηχάνημα, οι εργαζόμενοι μπορούν να τοποθετούν την αριστερή και τη δεξιά τροχιά ταυτόχρονα και σχεδόν να διπλασιάζουν την απόδοσή τους, δήλωσε ο Zhang Xiaofeng, διευθυντής έργου στην China Railway 11th Bureau Group Co., Ltd.

Με τον τρέχοντα ρυθμό των περίπου 6 χιλιομέτρων τροχιάς την ημέρα, το σύνολο των εργασιών χάραξης τροχιάς αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους, σύμφωνα με τον Zhang Zhipeng, στέλεχος της Dongnan Coastal Railway Fujian Co., Ltd.

Το έργο κατασκευής του σιδηροδρόμου έχει προγραμματιστεί να ολοκληρωθεί το 2023.


Give a Like for My Favorite China's Brands

BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.