Το βιομηχανικό διαδίκτυο προωθεί την ανάπτυξη της οικονομίας της Κίνας

Το βιομηχανικό Διαδίκτυο της Κίνας σημείωσε σταθερή πρόοδο το 2021, διαδραματίζοντας μεγαλύτερο ρόλο στην τόνωση της ψηφιακής οικονομίας, σύμφωνα με έκθεση που εκδόθηκε από το China Internet Network Information Center, ανέφερε η Shanghai Securities News την Πέμπτη.

Σύμφωνα με την έκθεση, η Κίνα είχε κατασκευάσει και ανοίξει 1,425 εκατομμύρια σταθμούς βάσης 5G έως τον Δεκέμβριο του 2021, συμπεριλαμβανομένων 654.000 νέων σταθμών που κατασκευάστηκαν το 2021. Περισσότερα από 2.000 έργα βιομηχανικού Διαδικτύου 5G+ τέθηκαν σε εφαρμογή ενώ η καινοτόμος εφαρμογή του βιομηχανικού Διαδικτύου και του 5G στο βασικούς τομείς της εθνικής οικονομίας επιταχύνθηκαν.

Το βιομηχανικό Διαδίκτυο στην Κίνα διαδραματίζει πλέον αξιοσημείωτο ρόλο στη δημιουργία δικτύου, τον κόμβο πλατφόρμας και την ασφάλεια του δικτύου. Για την προώθηση της βαθιάς ολοκλήρωσης του βιομηχανικού Διαδικτύου 5G+ με την πραγματική οικονομία, σημειώθηκαν ισχυρά επιτεύγματα στην εφαρμογή του βιομηχανικού Διαδικτύου 5G+ στην κατασκευή ηλεκτρονικού εξοπλισμού, στον χάλυβα, στην εξόρυξη, στην ηλεκτρική ενέργεια και σε άλλες βιομηχανίες.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, αναμένεται ότι το βιομηχανικό διαδίκτυο θα βελτιώσει την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα της οικονομικής ανάπτυξης το 2022.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *