Το CRCC κερδίζει προσφορά για μονολιθικά ιατρικά έργα franchise στη Χιλή

Η China Railway Construction Corporation (CRCC) κέρδισε μια προσφορά για το έργο franchise του Chilean Coquimbo Hospital τη Δευτέρα, το οποίο είναι το μεγαλύτερο μεμονωμένο ιατρικό έργο με franchise που διεξάγεται από κινεζική εταιρεία στη Χιλή, σύμφωνα με το δελτίο τύπου της εταιρείας.

Το έργο βρίσκεται στην πόλη Coquimbo, στην περιοχή Coquimbo, περίπου 470 χιλιόμετρα βόρεια της πρωτεύουσας Σαντιάγο. Είναι το πρώτο νοσοκομειακό έργο του CRCC στο εξωτερικό. Η εταιρεία αναλαμβάνει την ευθύνη της επένδυσης και της χρηματοδότησης. Η συνολική έκταση κατασκευής καλύπτει έκταση περίπου 131.400 τετραγωνικών μέτρων.

Το περιεχόμενο του έργου περιλαμβάνει την εγκατάσταση 605 κλινών και 22 χειρουργικών αιθουσών. Η περίοδος κατασκευής είναι περίπου 5 χρόνια και τα κύρια περιεχόμενα υλοποίησης περιλαμβάνουν σχεδιασμό, κατασκευή, προμήθεια, εγκατάσταση και εκπαίδευση ιατρικού εξοπλισμού.

Η περίοδος συντήρησης του έργου είναι 15 χρόνια. Μετά την ολοκλήρωσή του, θα είναι το μεγαλύτερο ολοκληρωμένο σύγχρονο νοσοκομείο στην περιοχή Coquimbo, από το οποίο θα ωφελούνται περίπου 980.000 άτομα και έχει μεγάλη σημασία για τη βελτίωση του συνολικού επιπέδου ιατρικών υπηρεσιών στην περιοχή Coquimbo.

Στο μέλλον, η CRCC θα δώσει στο έπακρο τα πλεονεκτήματα των υπερμεγάλων προγραμματιστών υποδομής όσον αφορά στο κεφάλαιο, στην τεχνολογία και στην οργάνωση, και θα ωθήσει περαιτέρω την κινεζική τεχνολογία, τον κινεζικό εξοπλισμό και το κινεζικό κεφάλαιο να εισέλθουν στην αγορά της Χιλής, σύμφωνα με την εταιρεία.


Give a Like for My Favorite China's Brands

BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.