Τέθηκε σε λειτουργία ο τερματικός σταθμός που κατασκευάστηκε από το CCECC στο διεθνές αεροδρόμιο του Λάγος της Νιγηρίας

Η τελετή έναρξης πραγματοποιήθηκε πρόσφατα για να σηματοδοτήσει την ολοκλήρωση και τη λειτουργία ενός νέου τερματικού έργου του διεθνούς αεροδρομίου του Λάγκος στη Νιγηρία, που ανέλαβε η China Civil Engineering Construction Corporation (CCECC), ανέφερε η Economic Daily την Τετάρτη.

Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις του αεροδρομίου μπορούν όχι μόνο να προσφέρουν άνεση στους ταξιδιώτες, αλλά και να βοηθήσουν στην προσέλκυση ξένων επενδύσεων, στη δημιουργία θέσεων εργασίας και στην τροφοδοσία της τοπικής οικονομικής ανάπτυξης. Το έργο τερματικού σταθμού του αεροδρομίου του Λάγος αποτελεί σημαντικό μέρος του εθνικού σχεδίου προώθησης της αεροπορικής βιομηχανίας της Νιγηρίας.

Αφού τεθεί σε λειτουργία, η ετήσια ικανότητα εξυπηρέτησης επιβατών του Διεθνούς Αεροδρομίου του Λάγος θα φτάσει περίπου τα 20 εκατομμύρια επιβάτες.

Το έργο περιλαμβάνει κυρίως έναν πολυλειτουργικό σύγχρονο τερματικό σταθμό επιβατών με επιφάνεια κατασκευής 56.000 τετραγωνικών μέτρων, έναν τερματικό σταθμό φορτίου και συναφείς υποστηρικτικές εγκαταστάσεις όπως ξενοδοχεία και catering.

Η CCECC είναι ο ανάδοχος και κατασκευαστής τεσσάρων τερματικών έργων αεροδρομίου στη Νιγηρία. Τα έργα για αεροδρόμια στις μεγάλες πόλεις της Νιγηρίας Abuja, Harcourt και Kano είναι ήδη υπό κατασκευή. Το έργο στο Λάγος, τον οικονομικό κόμβο της Νιγηρίας και τη μεγαλύτερη πόλη της Δυτικής Αφρικής, είναι το τελευταίο που ολοκληρώθηκε και λειτουργεί.

Το CCECC θα συνεχίσει να συνεργάζεται στενά με την κυβέρνηση της Νιγηρίας για την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας στην κατασκευή υποδομών και σε άλλες πτυχές, ώστε να συμβάλει στην τοπική ευημερία και σταθερότητα, δήλωσε ο Jiang Yigao, αναπληρωτής γενικός διευθυντής του CCECC.


Give a Like for My Favorite China's Brands

BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.