Οι διασυνοριακές εξαγωγές ηλεκτρονικού εμπορίου στην Horgos υπερβαίνουν το 1 εκατομμύριο τεμάχια

Τα προϊόντα διασυνοριακού ηλεκτρονικού εμπορίου που εξάγονται από την Ολοκληρωμένη Ζώνη του Horgos στην Αυτόνομη Περιφέρεια Xinjiang Uygur της βορειοδυτικής Κίνας ξεπέρασαν το 1 εκατομμύριο τεμάχια φέτος στις 29 Μαρτίου, ανέφερε το Chinanews.com την Τρίτη.

Στις 29 Μαρτίου, συνολικά 310.000 τεμάχια διασυνοριακών προϊόντων ηλεκτρονικού εμπορίου συνολικής αξίας 510.000 δολαρίων ΗΠΑ από το Hangzhou, τον κόμβο ηλεκτρονικού εμπορίου στην ανατολική Κίνα, έφυγαν από το Horgos και πέρασαν από το Καζακστάν για να μεταφερθούν στον προορισμό της Ουγγαρίας στο εξωτερικό. κέντρο αποθήκης, που σηματοδοτεί την επίτευξη περισσότερων από 1 εκατομμυρίου τεμαχίων διασυνοριακών προϊόντων ηλεκτρονικού εμπορίου που εξήχθησαν από τον Χοργο φέτος.

Ως το κύριο συνοριακό λιμάνι στο Xinjiang, το Horgos έχει εξερευνήσει νέα επιχειρηματικά μοντέλα διασυνοριακού ηλεκτρονικού εμπορίου, συμπεριλαμβανομένων καινοτόμων πλατφορμών εποπτείας, διανομής φορτίου, διασυνοριακής αποθήκευσης και έξυπνων πλατφορμών υπηρεσιών πληροφοριών, για να δώσει περαιτέρω ώθηση στην αποτελεσματική και υψηλής ποιότητας ανάπτυξη της βιομηχανίας διασυνοριακού ηλεκτρονικού εμπορίου της Κίνας, σύμφωνα με το προσωπικό της ζώνης δεσμών Horgos.


Give a Like for My Favorite China's Brands

BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.