Ο υδροηλεκτρικός σταθμός Μάλι Γκουίνα που κατασκευάστηκε από την PowerChina μπαίνει σε δοκιμαστική λειτουργία

Η PowerChina Sinohydro Bureau 16 co.,Ltd ολοκλήρωσε με επιτυχία όλες τις εργασίες και έθεσε σε δοκιμαστική λειτουργία την Μονάδας 1 του έργου υδροηλεκτρικού σταθμού Μάλι Γκουίνα στις 13 Μαρτίου, που σηματοδοτεί την έναρξη της δοκιμαστικής περιόδου λειτουργίας 72 ωρών, ανέφερε η China Infrastructure News.

Ο υδροηλεκτρικός σταθμός Mali Gouina είναι ένα έργο κατασκευής υποδομής μεγάλης κλίμακας στη Δυτική Αφρική στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Belt and Road, και σηματοδοτεί επίσης ένα έργο ορόσημο που ανέλαβαν κινεζικές επιχειρήσεις στη Δυτική Αφρική.

Επενδύθηκε και αναπτύχθηκε από τον Οργανισμό Ανάπτυξης Λεκάνης Απορροής Ποταμού Σενεγάλης (OMVS), η PowerChina είναι ο γενικός ανάδοχος του EPC και τα κεφάλαια προέρχονται από το προνομιακό δάνειο της κινεζικής κυβέρνησης. Ο υδροηλεκτρικός σταθμός Gouina βρίσκεται στο δυτικό Μάλι και διαθέτει τρεις υδροηλεκτρικές μονάδες αξονικής ροής, συνολικής εγκατεστημένης ισχύος 140 MW.

Από την επίσημη έναρξη της κατασκευής στις 15 Νοεμβρίου 2016, η ομάδα κατασκευής πέρασε την πιο δύσκολη περίοδο με τον λαό του Μάλι και ξεπέρασε δυσμενείς παράγοντες που προκλήθηκαν από την επιδημία COVID-19. Μετά την έναρξη της δοκιμαστικής λειτουργίας της Μονάδας 1, η ομάδα έργου εργάζεται τώρα για την εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία των Μονάδων 2 και 3.

Με την ολοκλήρωση, το έργο όχι μόνο θα μειώσει τις ελλείψεις ηλεκτρικής ενέργειας στο Μάλι, αλλά θα μεταφέρει ενέργεια στη γειτονική Σενεγάλη και τη Μαυριτανία, βελτιώνοντας περαιτέρω την ευημερία των ανθρώπων στη Δυτική Αφρική.


Give a Like for My Favorite China's Brands

BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.