Ο εμπορικός διάδρομος ξηράς-θαλάσσης διευκολύνει τις εισαγωγές αυτοκινήτων από τη Μέση Ανατολή στην Κίνα

Μεταφέροντας 100 εισαγόμενα αυτοκίνητα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, τα διατροπικά τρένα σιδηροδρομικής-θαλάσσης αναχώρησαν από την αυτόνομη περιοχή Guangxi Zhuang της νότιας Κίνας στις 4 Μαρτίου και αναμένεται να φτάσουν στην πόλη Lanzhou, στην επαρχία Gansu της βορειοδυτικής Κίνας, την Τετάρτη, σύμφωνα με τις σιδηροδρομικές αρχές στο Nanning, την περιφερειακή πρωτεύουσα του Guangxi.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που αυτοκίνητα από χώρες της Μέσης Ανατολής εισέρχονται στην κινεζική αγορά της ηπειρωτικής Κίνας μέσω του Νέου Διεθνούς Διαδρόμου Χερσαίου-Θάλασσας Εμπορίου, ενός εμπορικού και logistics πέρασμα που κατασκευάστηκε από κοινού από επαρχιακές περιοχές της δυτικής Κίνας και τη Σιγκαπούρη, δήλωσε η China Railway Nanning Group Co. Ε.Π.Ε.

Με στόχο την ομαλή διαδρομή, οι σιδηροδρομικές αρχές στο Guangxi ενίσχυσαν τη συνεργασία με τα τελωνειακά τμήματα και τις επιχειρήσεις συνδυασμένων μεταφορών για να διασφαλίσουν ότι τα εμπορεύματα “φορτώνονται και μεταφέρονται μαζί με την άφιξη”, δήλωσε ο Huang Guanghui, με την Guangxi Yanhai Railway Company Limited.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *