Ο αυτοκινητόδρομος που κατασκευάστηκε από την Κίνα στην Αγκόλα ολοκληρώνεται και τονώνει την οικονομική και εμπορική ευημερία

Το έργο της China Railway No.4 Engineering Group Co., Ltd (CREC4) του αυτοκινητόδρομου μήκους 76 χιλιομέτρων που συνδέει την πόλη Quitexe της Αγκόλα με την πόλη Ambuila ολοκληρώθηκε πλήρως με βοηθητικές κατασκευές, συμπεριλαμβανομένων σημάνσεων αυτοκινητόδρομων και ταχυδρομικών πινακίδων, από στις 24 Μαρτίου.

Το έργο του αυτοκινητόδρομου “PK74” που ανέλαβε η CREC4 First Engineering Co., Ltd, διέσχισε τις ορεινές περιοχές της επαρχίας Uige και γίνεται ο αυτοκινητόδρομος πρώτης κατηγορίας μεταξύ Quitexe και Ambuila, δημιουργώντας θέσεις εργασίας ενώ επιλύει τις δυσκολίες ταξιδιού για τους ντόπιους.

Σημειώνεται ότι λόγω του ορεινού τοπίου, ο αυτοκινητόδρομος ΠΚ74 εκτείνεται και διασχίζει βουνοκορφές με χαμηλά δέντρα και λιβάδια που φαίνονται εκατέρωθεν. Προσθέτοντας την ομίχλη όλο το χρόνο, ο αυτοκινητόδρομος πιστώνεται επίσης για το όμορφο τοπίο.

Ο αυτοκινητόδρομος εκτιμάται ότι θα μειώσει το χρόνο ταξιδιού από τη συνοριακή επαρχία του Ζαΐρ του Uige στη Λουάντα, την πρωτεύουσα της Αγκόλα κατά περίπου τέσσερις ώρες, ενώ θα συντομεύσει το χρόνο ταξιδιού μεταξύ Ζαΐρ και των πρωτευουσών της επαρχίας Uige κατά τρεις ώρες, μια μεγάλη ώθηση για τις οικονομικές και εμπορικές ανταλλαγές μεταξύ των δύο επαρχιών και μεγάλη ώθηση για οικονομική ευημερία, σύμφωνα με την κινεζική εταιρεία.


Give a Like for My Favorite China's Brands

BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.