Κινεζική εταιρεία παραδίδει 800 λεωφορεία φυσικού αερίου στο Μεξικό

Η Anhui Ankai Automobile Co., Ltd. παρέδωσε 800 επιβατικά λεωφορεία που κινούνται με φυσικό αέριο στο Μεξικό την Τρίτη, σηματοδοτώντας τη μεγαλύτερη παραγγελία εξαγωγών επιβατικών λεωφορείων της Κίνας στο Μεξικό μέχρι σήμερα.

Τα φιλικά προς το περιβάλλον λεωφορεία θα κινούνται με φυσικό αέριο και θα τεθούν σε χρήση στην τρίτη μεγαλύτερη πόλη του Μεξικού, το Monterrey. Τα οχήματα είναι προσαρμοσμένα για να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της τοπικής αγοράς στο Monterrey, συμπεριλαμβανομένων των κλιματικών και κυκλοφοριακών συνθηκών.

Είναι εξοπλισμένα με Wi-Fi και άλλα έξυπνα συστήματα, σύμφωνα με την εταιρεία.

Η αυξανόμενη παγκόσμια τάση ανάπτυξης χαμηλών εκπομπών άνθρακα έχει κάνει τα λεωφορεία που κινούνται με καθαρή ενέργεια όλο και πιο δημοφιλή στο Μεξικό. Η Ankai εξάγει οικολογικά οχήματα στο Μεξικό από το 2017.

Με έδρα την επαρχία Anhui της ανατολικής Κίνας, η εταιρεία είναι θυγατρική της κινεζικής αυτοκινητοβιομηχανίας Anhui Jianghuai Automobile Group Corp. Ltd. (JAC Motors). Έχει εξάγει προϊόντα σε σχεδόν 100 χώρες και περιοχές ακολουθώντας τη στρατηγική της στην αγορά να γίνει παγκόσμια.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *