Η Yiwu διαχειρίζεται πάνω από 3600 εμπορευματικά τρένα Κίνας-Ευρώπης

Η No.75098/7 Εμπορευματική αμαξοστοιχία Κίνας-Ευρώπης αναχώρησε την Πέμπτη από τον Δυτικό Σιδηροδρομικό Σταθμό Yiwu, μέσω του λιμανιού Xinjiang Horgos, και κατευθύνεται προς τη Μαδρίτη φθάνοντας τα 3.600 τρένα, με όγκο αποστολής που υπερβαίνει τα 300.000 TEU, ανέφερε η China News Service.

Το πρώτο εμπορευματικό τρένο Yixin’ou Κίνας-Ευρώπης (Yiwu-Madrid) ξεκίνησε στο Yiwu στις 18 Νοεμβρίου 2014. Μέχρι τώρα, το Yiwu έχει ανοίξει 17 απευθείας γραμμές εμπορευματικών τρένων από σημείο σε σημείο, που συνδέουν περισσότερες από 160 πόλεις σε περισσότερες από 50 χώρες και περιοχές της ευρασιατικής ηπείρου.

Η πόλη Yiwu, που ονομάστηκε “World’s Supermarket”, ήταν πάντα μια ισχυρή υποστήριξη ανεφοδιασμού στο εμπορευματικό τρένο Yixin’ou Κίνας-Ευρώπης. Οι κατηγορίες προϊόντων που αποστέλλονται έχουν επεκταθεί από τις καθημερινές ανάγκες, το υλικό και τα οικοδομικά υλικά σε περισσότερους από 10.000 τύπους αγαθών, όπως έξυπνες οικιακές συσκευές, υλικά πρόληψης επιδημιών και άλλες ευρύτερες σειρές.

Η εμπορευματική αμαξοστοιχία Κίνας-Ευρώπης έχει γίνει ένα από τα κύρια κανάλια που συνδέει την Ευρασία λόγω των πλεονεκτημάτων της σταθερότητας, της αποτελεσματικότητας και της ευρείας κάλυψης.

Στο επόμενο βήμα, θα ληφθούν μέτρα για την περαιτέρω βελτιστοποίηση της οργάνωσης των μεταφορών, τη βελτίωση της ποιότητας και της αποτελεσματικότητας των εμπορευματικών τρένων Κίνας-Ευρώπης, ώστε να εξυπηρετούνται καλύτερα οι χώρες και οι άνθρωποι κατά μήκος των διερχόμενων διαδρομών.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *